Leon'un Günlüğü

Geçen oğlumda ateşlendi ilk defa böyle yattı oda 15 20 dakika. Yoksa hiç oturmuyor ve yatmıyor. Uyuyunca benimde öyle oluyor şu işimi de halledeyim modundayım. Düzen oturtursun zamanla canım :)
Çok geçmiş olsun kuzuma. Şimdi iyi ddgl mi salgin varmış herkesin bebesi hasta.
Leon bugün kontrle götürdüm öksürük olunca korkmstm sağlık ocağına götürdüm evin yanında hemen antibytk dayadı kadın. Ama biliyrdum ben ciğerine inen birşey yok diye. Uzaktan danışmanlık.aldgmz doktora ( Dr. Osman gönülal) videosunu attım öksürügun bir şey değil bu antbyyk kullanma dedi.doktoruna gittik bu sabah ciğeri tertemiz bol su ve temiz hava dedi.
Bunu neden paylaştım sağlık ocağındaki doktorların dedgne inanıp hemen antbytk dayamaylm çocuklara. Bir de diyor ki 2 gün dolven ver e ateşi yok dedim olsun yine de ver diyor sağlık ocağındaki
Kreşe öğleden sonra gitti etkinlik yapmışlar çok mutlu olmuş

Öksürük için araştırıp yaptıklarım
Ceviz içindeki zar kısmından. 5 6 adet 1 bardak kaynamış suya atıp 3 4 dakika kaynatmak ve süzüp iliklasinca içine 1 çay kaşığı bal koymak. Normal içecek olarak icmez ama yemeğin yanına çay olarak içiyor.
Sabahları da köyden aldığım elma kabuklarını kesip 2 tane 2 bardak su içine koyup 10 dakika kaynatmak yine icine 1 çay kaşığı bal koydum bunu genelde kahvaltıda içti.
Gece uyuttuktan sonra da 2 Dış sarımsak ezip içine 1 yemek kaşığı hafif ılık zeytinyağı ve 5 6 damla çörek otu yağı damlatıp 4 saat bekletip ayak altına masaj yaparak sürmek ve sarımsak kısımlarından ayak altında bırakmak çorap giydirmek.( Öncesinde test için sarımsak bir yerine sürüp deneyi

Dr Osman gönülalin videolarını izliyorum gerçekten çok bilgilendirici oluyor. Evet baya zaman oldu zaten çok şükür iyi. Evet etrafımdaki herkes hasta bu ara. Aynen sağlık ocağı ya bir şeyi yok diyor ya da antibiyotik veriyor gereksiz yere.

Off off aile boyu hasta olduk. Leon kreşe gitti hem arkadaşları olur ben de ders çalışırim diye sevinmstm ama. Bir kaç gün sonra burun tikanikligi öksürük geçen haftada sınıfta arkdsi göz hastalığı geçirdiği halde öğretmene dememiş annesi gelmiş okula bir de onu geçiriyor oğlum şuan valla çok beter olduk. Eşimle odaları ayırdık ama fayda etmedi ona da bu hafta bulaştı.
Leonda son durum öksürük, burun akıntısı, tahminimce Bogazi da ağrıyor. Gözüne erkenden müdahale ettgmiz için hafif geçiyor kapanma olayı capaktan. Bir de üstüne dış çıkarıyor ne zamandır bekliyordum alttan ama üstten çıkarmış ay vallahi bugün dışı de görünce o kadar üzüldüm ki. Oğlum bu kadar acı içinde bir de dış agrisi çekiyor diye

Bakıcı bulmaya karar verdim. Kreşten de sürekli arıyorlar bugün öğretmeni ve arkadaşları video atmış çok.mutlu oldu ama olacak gibi değil. Biz her gün disarda kışın bile sürekli gezerdik. Kres bu yaş grubuna yaramıyor demek ki ki bir kaç saat birakyrdm.da cok üzgünüm.

Çok geçmiş olsun. Bu ara çocuklar hasta böyle ya. Bizde oyun grubuna gidicez. Psikolog tavsiyesi üzerine. Ama senden böyle yazı görünce çekindim ya bizde sürekli böyle hasta olursak diye.

Çok geçmiş olsun. Bu ara çocuklar hasta böyle ya. Bizde oyun grubuna gidicez. Psikolog tavsiyesi üzerine. Ama senden böyle yazı görünce çekindim ya bizde sürekli böyle hasta olursak diye.
Canim sagol. Oyun grubu haftada 1 1 saatiir bişey olmaz o kadardan bence götür. Ama hafta içi her gün 2 3 saatte 8 çocuğun tüm mikropları alınıyormus onu gördüm

Canim sagol. Oyun grubu haftada 1 1 saatiir bişey olmaz o kadardan bence götür. Ama hafta içi her gün 2 3 saatte 8 çocuğun tüm mikropları alınıyormus onu gördüm
Öyle değil canım. Hafta da 3 gün 2 şer saat gidecek.

Canım şuan salgın zamanı seninki de aynı mantık benim gonderdgmle belki biraz daha beklersn
Aslında 4 yaşından önce böyle devamlı gitmesini istemiyordum arada atölyelere gideriz diyordum. Fakat konuşmadığı için psikologumuz akranlariyla bir araya gelmesi gerekiyor o yüzden oyun grubuna gitmesi lazım dedi ondan gondericem.

Biraz daha derken belki 1 ay sonra anlamında dedim ama özel durumunz varsa tabi ki olablr.
Tek çocuk mu sizin yavrunuzda bilmyrm ama tek olması zor hele bu pandemi döneminde

Biraz daha derken belki 1 ay sonra anlamında dedim ama özel durumunz varsa tabi ki olablr.
Tek çocuk mu sizin yavrunuzda bilmyrm ama tek olması zor hele bu pandemi döneminde
Evet ilk ve tek oğlum. Malesef ki çocuklarla çok bir araya gelemedi onunda etkisi oldu.

Slm hanımlar uzun zamandir girmemistim forma konuşmaktan bahsetmişsiniz bnm biciriklar da konuşmuyor hala birisi anne baba dede ver al bn falan diyor diğeri dede ye de babaya ba al ver falan diyor bakalım ne zmn konuşacaklar kendilerini ifade edemiyor ve sinirleniyorlar birbirleriyle sürekli didisiyorlar özellikle biri çok hırçın diğerine hiç tat vermiyor oyuncaklarını sürekli elinden çekiyor oda haliyle tepki olarak ona vuruyor hala altımızı bezliyoruz hiç niyetleri yok demeye tuvaletlerini oğlanda 5 aylik oldu kıskançlıklar devam bizde durumlar öyle işte sizler nasılsınız

Oğlun sağlıkla dünyaya gelmiş çok sevindim Allah hayırlı evlat eylesin. Oyun grubu ve akranlariyla bir araya gelmesi etkili oluyormuş. Bakalım bende merakla bekliyorum konuşsun diye. Konuşmadıklari için hırçın ve sinirliler. Oğlunun adını ne koydun?

Ya maşallah doğdu ve 5 aylık mi oldu ablaları var çok şanslı. Konuşmama konusunda 24. Ayda 2 kelimeli cümleler kurulmalı diyor ama ikiz olunca aralrnda bir dil mi gelistrmsler acaba bez konusunda küçükle tuvalet iletişimine simdden başlayın hem siz hem de o rahat edecektir eminim.

Aynen cnm çok hircinlar inş biran önce kendilerini ifade etmeye başlarlarda bizde onlarda kurtulur oğlumun adnı cengizhan koyduk cnm

Malesef cnm dgl iki kelimeli cümle tek kelimeleri bile söylemiyorlar bir kaç kelime dışında doktorlar normal diyor her çocuğun gelisimi ayrı olur diyorlar birde dediğin gibi kendi aralarında çok güzel anlaşıyorlar

Benim nazlı kızım mi hırçın olan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…