Alışveriş ve (aşk) konusunda kendime verdigim sözleri bir türlü tutamıyorum.
Bu son diyorum, yapmıcam birdaha netten alışveriş ama yine..yine yapiyorum
Bu cici elbiseyi cok tatlı bir satıcıdan sipariş verdim. Bakalım sizde begenicekmisiniz
Çok tatlıymış beğendim hem neden netten alışveriş yapmamayı düşünüosun ki ben de online alışveriş hastasıyım
Çok hoş ve farklı ürünler bulunabilio netten
aynen. artık arkadaslarım kargoya verdiğin paralarla telefon alırdın diyolar ama aldıklarımı kimsede görmüyorummm benzerleri var ama aynısı olmuyo o yüzden nerden aldın diye soruyolar :90:
bir gün şu cesaret bana da gelse, bende netten alışveriş yapsam. illa dokuncam ve deniycem kıyafeti.
zaten bende şans yok alırım kesin ya büyük ya küçük gelir
aynen. artık arkadaslarım kargoya verdiğin paralarla telefon alırdın diyolar ama aldıklarımı kimsede görmüyorummm benzerleri var ama aynısı olmuyo o yüzden nerden aldın diye soruyolar :90:
bir gün şu cesaret bana da gelse, bende netten alışveriş yapsam. illa dokuncam ve deniycem kıyafeti.
zaten bende şans yok alırım kesin ya büyük ya küçük gelir
Veee üzerinize afiyet yeni bir alışveriş bombası daha:)) renkli güneş gözlüklerinden öyle sıkıldım ki artık gözlerimi gizlemek istemiyorum bu sefer rayban derdime deva oldu sağolsun wayfarer modeli için aptal bir görüntü, inek gözlüğü, anneanne gözlüğü diyenlere inat takıcam Seçim yapamadım, aslında yalnızca siyahını alıcaktım ama erkek arkadasım kırmızı diye tutturunca hadi bari kırmızıya da talip olayım dedim :87: Ama kırmızının şeffaf camı heryerde bulunmuyor, optikçide değiştirildi benimkiler.kırmızının çerçevesi alındı baska bir gözlügün camları takıldı..
bir tane güneş gözlüğü gördümm ayıldım bayıldımm karşısında hayalimdeki gözlüğü ray-ban üretmiş. geri iade ettim wayfarerleri pahaliya aldigimi anladim cünkü fiyat farki 15 tl iken neden iade etmiyim dedim. ayni saticiyla değişim yapicaz şimdi, gözlükler gitti :) siyah ve beyaz gunes gözlügüm olmadigi icin ayni modelin bu renklerini istedim. gelince resimlerim