S sevgicikler Geçici Olarak Hesap Pasiftir ! tek ayak cezası Kayıtlı Üye Katılım 5 Aralık 2010 Mesajlar 169 Emoji Skoru 1 Puanlar 96 Yer İstanbul 30 Aralık 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi sevgicikler #1 arkadaşlar leopar desenli şallar moda bu aralar ama bulamıyorum bir türlü hiç gördünüz mü nerelerde var ve fiyatları ne kadar ? kadıköye çok yakınım üsküdar falan anadolu yakasında oturuyorum ?? yardımcı olursanız sevinirim
arkadaşlar leopar desenli şallar moda bu aralar ama bulamıyorum bir türlü hiç gördünüz mü nerelerde var ve fiyatları ne kadar ? kadıköye çok yakınım üsküdar falan anadolu yakasında oturuyorum ?? yardımcı olursanız sevinirim
S sevgicikler Geçici Olarak Hesap Pasiftir ! tek ayak cezası Kayıtlı Üye Katılım 5 Aralık 2010 Mesajlar 169 Emoji Skoru 1 Puanlar 96 Yer İstanbul 25 Şubat 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi sevgicikler #2 arkadaşlar şu şalları nerden bulabilrim yardım olun yaa. Hiç bir yerde bulamıyorumm..
azbuz Amalar var ! Kayıtlı Üye Katılım 17 Aralık 2010 Mesajlar 643 Emoji Skoru 7 Puanlar 46 Yer Ankara 19 Ocak 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi sevgicikler #3 Sevgicikler hala bulamadıysan ben Mangodan aldım fiyatı 40ytl az sayıda bulabilirsin her yerde var şu an moda çünki...
Sevgicikler hala bulamadıysan ben Mangodan aldım fiyatı 40ytl az sayıda bulabilirsin her yerde var şu an moda çünki...