Bebek Beslenmesi Leptop ekrani cizgi animasyonlat Zarari var mi tecrubeli anneler yardım

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

Amour6

Yaşantılar tecrübe ve sabır gerektirir...
Kayıtlı Üye
15 Mart 2019
111
43
18
Mrb anneler 6 aylık oglum var evde yalnız bakıyorum bebeğime yalnız oglum durmayınca ağlayinca yada lavabo gibi ihtiyaçlarım da leptop açıyorum youtubeden cocuk şarkılarını açıp izletiyorum o da hemen susyor hafta mutluluk çığlıkları atıyor çaresizlikten yapiyorum yoksa keyiften degil cok mu yanlis yapiyorum zararı cok mu zararsa nasil vazgeçirebilirim yardimm

2 yaşından önce yasak tuvalete giyince kendinizle görürüm kapı önüne köyün yazık daha çok küçük izletmeyin bir kaç gün acmayin unutur sesli oyuncaklar var şarkı söyleyen onları alin

Merhaba. İdeal olan 2 yaştan önce ekrana hiç maruz bırakmamaktır. Çok acil bir kaç dakikalık ihtiyaçlar için ara sıra belki açabilirsiniz ama bunu her gün düzenli yaparsanız bebeğiniz alışır ve daha fazlasını ister. Ayrıca açtığınız videolarda aralarda çıkan reklamlar ya da otomatik akıştan çıkan içerikler bebeğinize zarar verebilir.

Benim bebeğim zor bir bebekti, hiç uyumazdı. Çok bunaldigim zamanlarda haftada bir belki beş dakikalık bir çizgi film açardım. Her zaman aynı çizgi filmi izlemesi çok önemli. Sürekli değişik çizgi filmler sunarsanız daha fazla çeşit olduğunu bilecek ve daha fazlasını izlemek isteyecek. Şu an bebeğim 20 aylık, bazen Niloya açalım der, açarım bir dakika sonra kapatalım der. Çünkü bir yıldır aynı çizgi filmi izliyor :) Niloyanin süt bölümü, gerçekten çok zorda kaldığınız zamanlar için tavsiye ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…