Lereenim fotoğraf ve resim köşesi

Olağanüstü görüntüler:icecream:
Bu güzellikleri bizlerle paylaşan arkadaşlara çok teşekkür ederima.s.
Hepsinin içinde kaybolduma.s

herzaman cennetin de cehenneminde yeryüzünde yaşandığını ve bulunduğunu düşünmüşümdür işte cennetin burada olduğuna en sağlam kanıtlar . beni öyle içine aldıki adımlarımın izlerini resimlerde görebilirsiniz a.s

sizi ne zaman takip etsem pişman olmuyorum emeğinize sğlık muhteşem tek kelimeyle Rabbim çok büyüksün

Resimler sırf huzur dolu içim açıldı vallahi, sağol emegin için lereenim :asigim:.Eline sağlık a.s.

Canim resimlere baktim..baktikca baktim ve beni aldi nerelere göturdu biliyormusun?Sagol canim.Emegine saglik.Tesekurler.

Yine muhteşem kareler.Lereenim teşekkürler kısa sürede olsa fotoğraflarla mutlu ettiğiniz için.

lereenım harıka resımler...derler ya...yalan dunyanın cennetı dıye...bu olsa gerek..emegıne saglık...

hüznümü,yalnızlığımı,umudu,sevgiyi,aşkı,özgürlüğü,huzuru tek tek bakarken bu duygulara kapıldım.teşekkürler çok güzel bir paylaşımmm:1hug:

:1shok:tek kelimeyle büyülendim:asigim:

hayatımda hiç bu kadar güzel fotoğraflar görmemiştimşutarafagitti

beni kendimden geçirip ruhumu dinlendirdiğin için sana ne kadar teşekkür etsem azdırŞeniza.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…