Saç Kesim Şekilleri Lesamol Amerikan fönü, Acil..

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel

bakimsizolmazki

Üye
Kayıtlı Üye
30 Kasım 2013
1
0
6
35
Tokat
Kızlar, bir gazla internetten sipariş ettiğim ve kendim uygulamayı düşündüğüm bu ürün bazı yorumlarla çok korkuttu beni. Biliyorum saçtan saça fark vardır lakin geçen sene bi kuaföre uygulattığım Brezilya fönünden gayet memnun kalmıştım. Ürünün kullanımı falan ayrıntılı bir şekilde anlatılıyor, Brezilya fönüyle aynı. Ama ürünü 45 lira kadar düşük bi fiyata almam da kafamı bulandırdı, kampanyalı fiyatı. Hatta bir eczane sitesinde ise 51 lira falandı. Ben çok sıkıldım bu yakışmaz saçlardan geçen yıl ki saçlarımı özledim. Ne yapayım sizce ürün yarın birgün elimde olacak saçsız kalırsam birde yahu bu ürünlerin çakması falan üretiliyor mu?

Son düzenleme:
Ben de xtenso mu ne yaptırmıştım, brezikya fönünün lorealin ürünü olanından. Ki ben kuaförde yaptırdım ve tutmadı, kötü bi kuaför de değildi. Bu tip ürünler bence tutarsa kuaförde tutar, ki kuaförler bile tutturamıyo, çakma olup olmadığından da emin değilmişsin, orjinal olsa bile herşeyin artık bi zararı var, zararı göze alıyoruz hepimiz şu saç konularında, ama boşu boşuna zarar görmektense kuaförde yaptırman daha iyi. Yada ürünü götür kuaföre onlar yapsın, elleri alışkın ne de olsa böyle ürünlere :)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…