tamam canım iyi yaptın....mesuliyetini kaldıramayanlar,gitsin yalnız başına yapsın canı istediyinde...selam kaptancım bende listemi temizledim 6 kişiyi çıkardım 2 gün yapmayanlar var onla yarın gelmezlerse onları da çıkarmayı düşünüyorum ezgi gibi onun dışında arkadaşlar iyi gibi bakalım böyle devam ederler umarım
Frenc yapiyorum smdiAhahah vardır kendince bir uğraşın ya.Git squat yap, mekik çek al sana uğraş.
senin listede güzel olmuş az ve öz bende de gelmeyen olursa sebepsizce artık çıkarmayı düşünüyorum ilk hafta diye biraz bekledim tolerans tanıdım ama devamlılık olmayınca motivasyonda olmuyortamam canım iyi yaptın....mesuliyetini kaldıramayanlar,gitsin yalnız başına yapsın canı istediyinde...
ooo beybiii.Frenc yapiyorum smdi
Ya denildiği gibi bir kaç gün beklenebilir ama bir süre sonra listede olmalarının anlamı yok sanırım. Ha kişisel problem vardır, hallolunca geri döner yazarlar zaten siz de listeye eklersiniz bence. :)senin listede güzel olmuş az ve öz bende de gelmeyen olursa sebepsizce artık çıkarmayı düşünüyorum ilk hafta diye biraz bekledim tolerans tanıdım ama devamlılık olmayınca motivasyonda olmuyor
çok haklısın bende öyle düşünüyorumYa denildiği gibi bir kaç gün beklenebilir ama bir süre sonra listede olmalarının anlamı yok sanırım. Ha kişisel problem vardır, hallolunca geri döner yazarlar zaten siz de listeye eklersiniz bence. :)
Ama MOTİVASYON düşmesin.!!!
Milimiz bol olsun hatunlar!Evet ya isteyen kendini burada görmek isteyen callanım gibi gelir kendini ekler listeye...ilk hafta tolerans sağlamak olur ama artık yeni bir hafta ve yeni bir dönem başlıyor yarın...yeni bir grupla...yehhhu...
Yarından itibaren belime göbeyime bi şey almış kocam bağlıyorsun terliyorsin baya onu bağlıycam bi de 1 haftadır ara verdiyim sağlıklı beslenmeme geri dönüyorum...acayip gaza geldim...yürüyüş+pilates+ssağlıklı beslenme.. ooohhhh missss..Milimiz bol olsun hatunlar!
aa süpermiş işe yarar inşallah. Ben de saldım baya beslenme konusunu falan da toparlıycam, bi enerji motivasyon geldi. Hiç gitmez umarım. :)Yarından itibaren belime göbeyime bi şey almış kocam bağlıyorsun terliyorsin baya onu bağlıycam bi de 1 haftadır ara verdiyim sağlıklı beslenmeme geri dönüyorum...acayip gaza geldim...yürüyüş+pilates+ssağlıklı beslenme.. ooohhhh missss..
Sen kaç kilosun ki?gel yarından sen de benimle başla...ben 61.500üm şu an.58dim,hedefim 60ı geçmemek ama 2aydır inemedim 60tan...aa süpermiş işe yarar inşallah. Ben de saldım baya beslenme konusunu falan da toparlıycam, bi enerji motivasyon geldi. Hiç gitmez umarım. :)
Sen kaç kilosun ki?gel yarından sen de benimle başla...ben 61.500üm şu an.58dim,hedefim 60ı geçmemek ama 2aydır inemedim 60tan...
Tamammmm o zaman...yarın ikimizde kilomuzu bildirerek başlayalım...Şuan 56 dolaylarındayımdır muhtemelen. Bende bi 50 olmak istiyorum da bakalım.. Zaten bi konuya yazıyorum da orayı da boşladım. 1 aydır neredeyse bi ileri bi geri :) Başlayalım valla tekrardan kendime gelmem lazım...
Gunaydon cnm bana gunaydin olali epey oldu sporumu bile yaptim oglum saolsun 4 30 dedimi ayaktayiz bugun yeni lsteye ilk defa baslamis gibi tek arti mi koycaz yoksa bugun besinci gun sanirim bes arti mi koycm cnmGünaydın herkeseee....
Yok bitanem tek artı...artık hergün yeni bi liste olacak...Gunaydon cnm bana gunaydin olali epey oldu sporumu bile yaptim oglum saolsun 4 30 dedimi ayaktayiz bugun yeni lsteye ilk defa baslamis gibi tek arti mi koycaz yoksa bugun besinci gun sanirim bes arti mi koycm cnm
Hmm tmm bugun iki mil yapabildim oglum agladi yarim kaldi aksama dogru iki mil daha yapabilsem iyiYok bitanem tek artı...artık hergün yeni bi liste olacak...
Yeni güncel listemiz aşağıdakı gibi kızlar...kimi gelirde ismini bulamazsa yazsın lütfen...yalnış anlaşılma olmasın...
@Adonia
@Akrepimm
@ApriL_2007
@ay__060
_AYNURA_
@bluedreams79
@catlaw
@dagatesi
@ddanes
Kokunhuzur_2014 +
@CallanPinckney
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?