evet canım annemde de var topuk dikeni dedikleri şeyden olabilir ben ayakkabıyla yapıyorum yoksa ayaklarımın altı acıyorbence de dr görün duruma göre ama ayakkabı da edin mutlaka bu arada hoş geldin memnun olduk canım bende 1. takımdayım sende bizdensin fit olurken kilo vermeye çalışanlardan
inşallah yoktur canım aykkabısız yaptığın için ağrıyorda olabilir benimde oluyor çünkü arada ayağını yere kaldır indir yaparken belki sert basmışsındırinşallah topuk dikeni yoktur da ayakkabısızlıktan oluyordur yoksa bana 1 mil lesli yetmiyor kesinlikle. inşallah hem zayıflayıp hem sıkılaşıcaz birliktee
tamam canım artını koydum unutmayalım diye2 mil yaptım geri kalanı akşam üzeri yapacağım kızı uyutunca. Benim ciddi anlamda motivasyona ihtiyacım var. 105 kiloyum ve kesinlikle zayıflamam gerekiyor.
evet canım çok doğru olmuşgünaydın =) sabah 1 mile yaptım akşamda yapmayı planlıyorum. yaparsam eklerim + koyma işi bu şekilde değilmi umarım bi hata yapmadım.
diyetteyim zaten 3 haftadır. Ve kararlıyım bu kez 110dan 105e düştüm daha da düşeceğim.inşallah yoktur canım aykkabısız yaptığın için ağrıyorda olabilir benimde oluyor çünkü arada ayağını yere kaldır indir yaparken belki sert basmışsındır
tamam canım artını koydum unutmayalım diyebirde spor yaparken beslenmene de dikkat edersen bak o fazlalıklar gitmeye başlayacak sakın moral bozma
evet canım çok doğru olmuş
hoşgeldin canım evet bende pek sıcak bulmuyorum çok konuştuğu için sinir oluyordum normalde ama grup olarak çok iyi oluyor birde hareketler gerçekten iyiartık lucia7 olarak aranızdayım lucia28 benim=)
dün fırsat bulamadım yazmaya kızlar nasılsınız? geçmiş sayfaları okuyacağım ama kendimi tanıtayım.
bekarım çalışıyorum 28 yaşındayım=) leslieyi pek sıcak bakmazdım ama bu grup aktiviteleri beni çok motive ediyor o yüzden aranıza katıldım iyi kide katıldım. Ben günlük 1 mile yapmayı planlıyorum. çünkü aynı zamanda fix 21 days programını yapıyorum. başka enerji bulamıyorum kendimde . belki ilerde gücüm artınca daha fazla da yaparım ama şimdilik böyle durumlar=)
çok iyi canım o zamn bak ne güzel gidiyor değil mi isteyince zaten bize kilo ladıran sebebi bulup hayatımızda ona göre değişiklikler yaparsak daha hızlı gidiyor zaten en önemli kilo lama nedeni abur cubur tatlı falan bol karbonhidratlı besinler ve hareketsizlik hareketsizliğe bu topikle dur dediğimize göre abur cuburlardan kurtulmak kalıyor bizde yakında incecik oluruz hem spor yaparak kilo verirsen daha sıkı bir vucudunda olur sarkma falan olmazYap
diyetteyim zaten 3 haftadır. Ve kararlıyım bu kez 110dan 105e düştüm daha da düşeceğim.
günaydın canımGünaydın guzel bagyanlarr
son düzeltme =) maillerde bi sıkıntı yaşadım da=)artık lucia7 olarak aranızdayım lucia28 benim=)
dün fırsat bulamadım yazmaya kızlar nasılsınız? geçmiş sayfaları okuyacağım ama kendimi tanıtayım.
bekarım çalışıyorum 28 yaşındayım=) leslieyi pek sıcak bakmazdım ama bu grup aktiviteleri beni çok motive ediyor o yüzden aranıza katıldım iyi kide katıldım. Ben günlük 1 mile yapmayı planlıyorum. çünkü aynı zamanda fix 21 days programını yapıyorum. başka enerji bulamıyorum kendimde . belki ilerde gücüm artınca daha fazla da yaparım ama şimdilik böyle durumlar=)
lucia7 canım fix 21 days videolarının linkini banada gönderebliir misin rica etsem.son düzeltme =) maillerde bi sıkıntı yaşadım da=)
canım ben torrentten indirdim. nette video olarak bulamamıştım. torrent kullanıyormusun.lucia7 canım fix 21 days videolarının linkini banada gönderebliir misin rica etsem.
hayır malesefff.canım ben torrentten indirdim. nette video olarak bulamamıştım. torrent kullanıyormusun.
hayır malesefff.
inşallah canımm bende nette araştırdım güzele benzio.videolara tekrar bakayım bulabilirsem yollayım canım inş buluruz benim çok hoşuma gitti.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?