- 26 Ekim 2014
- 176
- 63
- 323
- 29
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
niye kilo aldın canım leslie yapmayacak mısın listeden çıkarıyım yapmayacaksanahh ahh hem kilo aldım hem leslie yok ama yürüyorum okuldan duraga falan bayagı bi ediyorr
zamanla artar canım arkadaşalr önceden yapıyormuş bende jillian yapıyordum ondan anca kesiyor alış sen önce zamanla arttırısınYaa kızlar supersiniz 4 mil 5 mil koşanlar var ben hala 2 mil![]()
Spora alışık olunca yapılıyor canım 3 mil çok keyifli.bugün zamansızlık tan 3 mili 2 mil yaptıktan sonra bıraktım.zamanla sende alisirsinYaa kızlar supersiniz 4 mil 5 mil koşanlar var ben hala 2 mil![]()
11 şubat
2.GRUP REHBERI: DEADLİNE
@deadline+2 mil
@eminem63
@ervaamm+3 mil+ 1mil
@esmaaa06
@EYLUL SILA + 3 mil
@gel_pcpc +2 mil
@Goksar
@gubsej
@gulruguler
@hm22 + 1 mil
@ilk-nur+ 3 mil
@ispanyol+ 5 mil
@jasmine53 + 1mil
@kollontai
@kooficik + 2 mile
@kurk mantolu madonna+2 mil
@LHUNAL +1mil
@lois3
@lucia28
@MasalKusu
@melekes + 2 mil
canım başta ve sondaki QUOTE yazılarını silip listeyi öyle paylaş ki senden sonra alıntı yapabilelim tamam mı
ben daha beterim canım vücudum o kadar tembel ki 1 milede yoruluyorum zamanla artırıcaz artık sen daha iyisin nazar değmesinYaa kızlar supersiniz 4 mil 5 mil koşanlar var ben hala 2 mil![]()
evet başlangıç için 1 mil iyidir alışkın olmadan fazla yüklenmek doğru olmaz hem amaç hereket etmek 1 ay hep yapacağız düşünsene etkili olmama ihtimali yok kaç mil yaptığımız farketmiyorben daha beterim canım vücudum o kadar tembel ki 1 milede yoruluyorum zamanla artırıcaz artık sen daha iyisin nazar değmesin![]()
canım başta ve sondaki QUOTE yazılarını silip listeyi öyle paylaş ki senden sonra alıntı yapabilelim tamam mıben ekliyim şimdilik aklında olsun
bu arada hoşgeldin canım
![]()
bu topik sayesinde alışkanlık haline getiririm sporu inşallahevet başlangıç için 1 mil iyidir alışkın olmadan fazla yüklenmek doğru olmaz hem amaç hereket etmek 1 ay hep yapacağız düşünsene etkili olmama ihtimali yok kaç mil yaptığımız farketmiyor![]()
zamanla artar canım arkadaşalr önceden yapıyormuş bende jillian yapıyordum ondan anca kesiyor alış sen önce zamanla arttırısın2 mil bile ne kadar iyi biliyormusun
![]()
Spora alışık olunca yapılıyor canım 3 mil çok keyifli.bugün zamansızlık tan 3 mili 2 mil yaptıktan sonra bıraktım.zamanla sende alisirsin
ben daha beterim canım vücudum o kadar tembel ki 1 milede yoruluyorum zamanla artırıcaz artık sen daha iyisin nazar değmesin![]()
basenlere etkili bir egzersiz leslie ayrıca yan ve arka simitlere birde alt karın azıcıkta üst karın daha ne olsunsaoll tatlim oqrettiqin icin bende bilmiyirdum cok tesekkur ederim.. bu arada hosbuldum yoruldum buqun bayaa ama sanki basenlerimde biseyler tik tik atiyo eriyorlarmi nee![]()
olursun canım tabiki sporu beslenmeyle desteklersen hem çok iyi kilo verir hemde fıstık gibi olurusnbu topik sayesinde alışkanlık haline getiririm sporu inşallahnisana kadar istediğim gibi olurum umarım
![]()
ben leslie yi görünce utanıyorum boyum kadar kızı var bazı videolarda arkadaymış hangisi bilemiyorumSiz oyle diyorsaniz kizlar oyledir
Aslinda bir mil yapiyordum. Sonra dedim yok ya bu beni kesmez devam ettim kulagimda kulakliklar bir yandan
Bir de insan videodaki yasli amca teyzeelri gorunce gencliginden utaniyor vay bee![]()
Msjinizi simdi gordum.bu gun 1 mil yapıp gelirsen hemen listeye alirim ismini canım yap gel![]()