Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
listeden çıkarmıştım tamda 2 dk önceKizlarr bebisim hastaydi onunla Ilgilendim yazamadim sizede bildiremedim ana dun aksam 3 mil yaptim bugunde yaparim birazdan
bugün kaçakların gelme günü herhalde tam sinirleniyordum size damladınız buraya sinirim kaçtıkizlar bn dun yapamadim ama pazar 3 mil yapmistimnasilsiniz bugunde yapacagm ikindi de insallah...
dun tum gun evde degildim gece geldim eve misafirlikten yapamdm bunu bildigim icin pazardan yaptim :)bugün kaçakların gelme günü herhalde tam sinirleniyordum size damladınız buraya sinirim kaçtıtamam görmezden geliyorum sırf pazar yaptığın için ama haber vermelisin mümkün olduğunca
![]()
dun tum gun evde degildim gece geldim eve misafirlikten yapamdm bunu bildigim icin pazardan yaptim :)bugün kaçakların gelme günü herhalde tam sinirleniyordum size damladınız buraya sinirim kaçtıtamam görmezden geliyorum sırf pazar yaptığın için ama haber vermelisin mümkün olduğunca
![]()
tamam canım senin eksin zaten daha 1 olmuştu pazar yaptığın için sildim onuda kaldığın yerden devam edebilrsindun tum gun evde degildim gece geldim eve misafirlikten yapamdm bunu bildigim icin pazardan yaptim :)
tmm bn evde oldugum surece gelirim ins..yapmayada devam edecegim iyi gidiyoruz...tamam canım senin eksin zaten daha 1 olmuştu pazar yaptığın için sildim onuda kaldığın yerden devam edebilrsingüncel liste yukarda takip et onu zaten neden gelmediğini merak etmiştim dün düzenli yapıyorsun çünkü
![]()
listeden çıkarmıştım tamda 2 dk öncetekrar girmek istiyorsan alabilirim en azından özel bir durumun varmış haber verdin yapıncada haber vermelissin ama tamam mı listeye geri alırsam
![]()
tmm bn evde oldugum surece gelirim ins..yapmayada devam edecegim iyi gidiyoruz...
Peki peki tmam![]()