- 20 Ekim 2013
- 15.879
- 20.910
- 598
bulamalıyım bencedeo zaman her gün yediklerine dikkat et bakalım neler yiyorsun aradaki haini bul çıkarsana güveniyorum
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bulamalıyım bencedeo zaman her gün yediklerine dikkat et bakalım neler yiyorsun aradaki haini bul çıkarsana güveniyorum
![]()
bir 5 milci geldi aramıza hoşgeldin ispanyol18 şubat güncel liste
deadline + 1mile
E ervaamm
@esmaaa06 + 2mile
@EYLUL SILA
@gel_pcpc
ilk-nur
ispanyol +5mil
jasmine53 + 3 mile
kooficik +3 mile
kurk mantolu madonna + 2 mil
L LHUNAL izinli
lois3 + 1 mile
Lucia7 + 1mile
MasalKusu
melekes +2 mile
Pain Killer +5mile
winchesterr + 3 mile
G gamlibaykus06
burlara + 1 mile
evet tatlım kesinlikle başladığın işi bitirmelisinya çok teşekkür ederim çok mutlu oldum daha yolun başındayım ama kesin kararım var başladımmi bitirmem lazım diyorum yavaş yavaş bile olsa pes etmek yok geçmiş mesajlarımdan bakın yoğurtlu küre tok tutuyor
evet gördüm onu bende denesem mi diye düşünüyorum ama önce malzemelri tedarik etmeliyim baharatları yaniya çok teşekkür ederim çok mutlu oldum daha yolun başındayım ama kesin kararım var başladımmi bitirmem lazım diyorum yavaş yavaş bile olsa pes etmek yok geçmiş mesajlarımdan bakın yoğurtlu küre tok tutuyor
ay sorma canım kaç gündür 2 mili geçemiyordum bugün azmettim döndüm yine 5 mile..bir 5 milci geldi aramıza hoşgeldin ispanyol![]()
hangisi canım , pulbiber limonlu olanmı yoksa zencefil zerdeçallı mıya çok teşekkür ederim çok mutlu oldum daha yolun başındayım ama kesin kararım var başladımmi bitirmem lazım diyorum yavaş yavaş bile olsa pes etmek yok geçmiş mesajlarımdan bakın yoğurtlu küre tok tutuyor
evet iyi olmuş 5 mil diyince gözlerim seni arıyor benimay sorma canım kaç gündür 2 mili geçemiyordum bugün azmettim döndüm yine 5 mile..
hangisi canım , pulbiber limonlu olanmı yoksa zencefil zerdeçallı mı
ohhh ellerine sağlıkkkk :)bugün iyi kaynattık kızlar sayfalar alıp başını giderken oh mis gibibenden size kahveler gelsin diğerleri daha hazır değil
![]()
kız gece gece ne kovalattırıyorsun kendinievet iyi olmuş 5 mil diyince gözlerim seni arıyor benimsanırım zencefili olandı ilk başlarda konuşulmuştu ama bilemedim sen sorunca
![]()
callanetics i bilmiyorum es geçiyorum ama yapabilirisn slim in 6 ya da güzel diyorlar ben jillian takılıyorum mutluyum ama ona biraz bekleyebilirsin tabimarttan itibaren leslieye ek olarak birşeyler daha yapmam lazım kızlar ne önerirsinz.. jillian, slim in 6, callanetics vs
her yerde ben varım kabus gibi nereye dönsen benkız gece gece ne kovalattırıyorsun kendini
kabus mu .. aşk olsun canım sevdiğimden kovalıyorum seniiiher yerde ben varım kabus gibi nereye dönsen ben![]()
sağol canım tam mesajı düzenlerken alıntılamışsın birdaha burdan amin o zaman takımdaki yazına bende seni seviyorumkabus mu .. aşk olsun canım sevdiğimden kovalıyorum seniii