- 22 Kasım 2014
- 3.147
- 3.141
- 248
- 31
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bende cumartesi yapmadın diye kızmıştım aferin sana yapmışsınAyy sonunda yazabildim su mesajı![]()
tamam canım kızın iyileişince beklerim izinli yazayım şimdilik geçmiş olsunDeadline kusura bakma canim kac gundur yokum ama kizm rahatsiz spor yapamiyorum int girmiyorum o yuzden yazmadim
tamam canım o zaman sen gelebildiğin zaman haber ver yaptığını bileyim onun dışında artı koyarım sana kaşam ama yapmayı ihmal etmekızlar bildirim yaapamıyorum çok yoğun günler geçiriyom kusura bakmayın ama yapıyorummm
selam fitçelerr :) nasılsınız ehü ehüdeadline cnm beni l,steden çıkarırmısın tahmin ettihim şey varmış hamileymişim süpriz oldu :)
saol cnm çok teşekkür ederim :)amiiiiiiiiiiiinnnnnnntebrik ederim allah hayırlı sağlıklı bir ömür versin bebişe
![]()
tamam canım kızın iyileişince beklerim izinli yazayım şimdilik geçmiş olsun
z
ihmal c etmem merak etme sen artıları koy bana 1 mil yapcam her gün ilk günler 3 mil yaptım ama simdi zamanım olmuyor siteye bile giremiom
tebrikler :)) allah hayırlısıyla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah :))selam fitçelerr :) nasılsınız ehü ehüdeadline cnm beni l,steden çıkarırmısın tahmin ettihim şey varmış hamileymişim süpriz oldu :)