- 2 Kasım 2014
- 2.308
- 2.370
- 168
çıkıp koşturasım var o derece enerjikimYa aynen ben de oyle saskinliklar icersimdeyim![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
çıkıp koşturasım var o derece enerjikimYa aynen ben de oyle saskinliklar icersimdeyim![]()
Cidden mi kizçıkıp koşturasım var o derece enerjikimtövbe Allahm
![]()
![]()
al yavrum al hepsi senin olsun, yarında erken kalkcam kesin kalkamam yaaa uyumam lazımmmmmmCidden mi kizaz ver bana o enerciden
![]()
al yavrum al hepsi senin olsun, yarında erken kalkcam kesin kalkamam yaaa uyumam lazımmmmmm![]()
Cidden mi kizaz ver bana o enerciden
![]()
sende cok tatlisin bebikim benimmmkızlar iyi kaynatmışsınız hasta olmasaydım bende bu saatlerde aranızda olabiliridim çok tatlısınız siz![]()
evet ya kimse ortada yok nerdelersekimsede artık yapmıyor sporherkes sıkıldı galibaaaa
![]()
aynen canım biz yaparız sporumuzu :)) kapat kapat zaten pek fazla kişi uğramıyor grubaevet ya kimse ortada yok nerdelersebugün tatil son 3 gün kaldı çarşambaya bitiyor zaten biz yaparız zaten canım kendi halimizde mutlu oluruz bu topiğ kapatacam kesin karar verdim devam etmeyeceğim zaten bunlar son günler
![]()
aynen canım biz yaparız sporumuzu :)) kapat kapat zaten pek fazla kişi uğramıyor grubakurk mantolu madonna 'yıda alırız devam etmek isterse :))
aynen bebeğimmmevet onuda takalım kolumuza çekip gidelim buralardan
![]()
Getirin onu da.aynen canım biz yaparız sporumuzu :)) kapat kapat zaten pek fazla kişi uğramıyor grubakurk mantolu madonna 'yıda alırız devam etmek isterse :))
ay dur ben ona mesaj atıyımda gelsin bizim grubaGetirin onu da.Leslie iyi hoş ama uzun sürede sıkıyor insanı. Daha dinamik şeyler arıyor insan.