leslie ile yürüyenler ve daha önce yürümüş olanlar

fndkkrdu

Guru
Kayıtlı Üye
29 Ocak 2013
2.607
96
363
kızlar ben bikaç gün önce leslie ile tanıştım ve çooooook memnunum leslie bacımdan :16: 3 gündür onla yürüyorum ve çok eğlenceli geçiyor günüm :35:ben leslie ile zayıflayanları araştırdım bi forumda kadın leslie ile 2 ayda sanırım 23 kilo vermiş :53: tabi diyetle birlikte hergün yürümüş leslie ile bende merak ettim acaba bizim forumumuzda zayıflayanlar oldumu ? olduysa ne kadar sürede ?

leslie ile yürüyenler ve önceden yürüyenler yazarsa çooook seviniriz :16:

ben yaptım ama hiç düzenli yapmadım toplasan 10 kez yapmışımdır ama haftada 1-2 kez
bu kadarcıkla bile fark etmişti bende
ben 3 veya 5 mil olanı yapıyordum

diğer forumlara baktım düzenli yapanlar epeyi kilo vermiş. bizde bi kaç kişi leslie ile yürüyoruz burda günlüğümüzde bakalım kim ne kadar zayıflıcak :8: ama farkediliyor hemen bi kaç seansta :32:

düzenli değil ama artık hayatımın bir parçası.bağımlılık oldu bende.vakl valk valk ayy çok hoş yaaa. ben youtubeden 3 mil 46 dk yapıyorum.

Ben de o ablayla yurumeye başlandım daha iki gün oldu ama onun haricinde 28 gündür diyetteyim fakat gram vermedim çok dikkat ediyorum spor yapıyorum olmadı bugün den itibaren üç günlük elma diyetine başlıcam inşallah dua edin de azmim devam etsin 12kilo vermem lazım

daha önce 3 mil yapmıştım.İncelme olmuştu bacaklarımda.
ama bir süre sonra 3 mil az gelmeye başladı bırakmıştım bende. Şimdi tekrar başlamak istiyorum.
Bu kez 5 mille yürüyeceğim.Gelişmeleri yazarım bende :6:

Ben de o ablayla yurumeye başlandım daha iki gün oldu ama onun haricinde 28 gündür diyetteyim fakat gram vermedim çok dikkat ediyorum spor yapıyorum olmadı bugün den itibaren üç günlük elma diyetine başlıcam inşallah dua edin de azmim devam etsin 12kilo vermem lazım

umarım istediğn gibi olur. bende bir ayda bir kilo verdim sadecede diyetisyen vücüdün tepkisi diyor . bilmiyorum işte.. ama sakın pes etme bi kırılma noktası var onu geçtikten sonra herşey çok güzel ilerleyecek...

kediciq ben yaklaşık leslie bacımla yürüyorum ve cidden vücudumda gözle görülür bir incelme var bacaklarımda dahil :8:

lelsie bacımız şu oluyor Leslie Sansone-Start Walking 2 Mile - YouTube mesela bu 2 mil durduğun yerde koşturuyo seni terletiyo felan çok iyi dışarıda yürüyemeyenler için çooook iyi :8:

bu ritmik cardio olduğu için ben leslie yaptıktan sonra karın için mekik felan çekiyorum spor hocam söyledi bunuda :21:

umarım istediğn gibi olur. bende bir ayda bir kilo verdim sadecede diyetisyen vücüdün tepkisi diyor . bilmiyorum işte.. ama sakın pesetme bi kırılma noktası var onu geçtikten sonra herşey çok güzel ilerleyecek...

İnşallah ya elimden geldiğince gayret ediyorum artık şu kırılma noktasına gelsek çok iyi olacak bana:(

3-4 gün arka arkaya yapınca kalça ve baldırlarımda toparlanmayı fark etmiştim. gerçekten çok etkili. bir süre ara vermiştim. tekrar başlıcağım. malum yaz yaklaşıyor. :9:

ben aksatmamaya çalışıyorum çok yorgun olsam bile mutlaka 1-2 mil yapıyorum :8:
çevremdeki herkes bendeki incelmenin farkında :21::21::21: leslie bacım sğaolsun :46:

Back
X