Burası sadece görsel paylaşım alanı oldu uzun zaman önce. Aktif yazışmalar şurada;
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...leslie-ve-acik-havada-yuruyus.720437/page-536
Rica ederim.Son sayfaları okumayı bugün tamamladım. Başka bi konuya taşınmış. Zaten siz de yazmışsınız.
Teşekkürler...
bende leslie nin aşağıdaki videoları var. Kullandığınız bir paylaşım sitesi varsa yükleyebilirim.
3 mega miles
3 mile pilates
3 Mile Walk- Walk Your Belly Flat
4 miles power walk
5 Mega Miles With Band
Burn 30
Firm 30
iWalk Strong 3 Mile Walk
Leslie Sansone 5 Really Big Miles
Leslie Sansone Walk to the HITS Radio Remixes 3 miles
WALK TO THE HITS PARTY SONGS
3 mile pilates hangi videosu acaba
yüklüyorum tek tek biraz zaman alıyor maalesef. merak etmeyin hepsini size ulaştırıcam.
bu ilki . 3 mega miles
https://www.wetransfer.com/download...522ae8345f220459a828e92c20150712123407/954f52
Çok tesekkurler
tekrar merhaba
ben yüklemeye devam ediyorum ama bir sıkıntı olmaması için burdan paylaşım yapmayacağım. bana mail adreslerini yazan arkadaşlara linkleri atıcam. nilayandroid@yandex.com a mail adresinizi atarsanız linkleri yükledikçe ulaştırırım size.
Çok tesekkurler
canım rica etsem uygun olduğunda 4 miles power walk'ı wetransfer üzerinden yükler misin bayadır arıyodumbende leslie nin aşağıdaki videoları var. Kullandığınız bir paylaşım sitesi varsa yükleyebilirim.
3 mega miles
3 mile pilates
3 Mile Walk- Walk Your Belly Flat
4 miles power walk
5 Mega Miles With Band
Burn 30
Firm 30
iWalk Strong 3 Mile Walk
Leslie Sansone 5 Really Big Miles
Leslie Sansone Walk to the HITS Radio Remixes 3 miles
WALK TO THE HITS PARTY SONGS
amin cümlemizin mübarek olsunSelamlar,
Dün 1 saat- 15 dk yüründü.
Yüzünüzden gülücük,kalbinizden sevgi, bedeninizden sağlık, çevrenizden dostluk,ömrünüzden huzur ve neşe hiç eksik olmasin... Kandilleriniz hep kutlu, hayırlı dualarınız hep kabul, kadir geceniz mübarek olsun...
Mail adresinizi nilayandroid@yandex.com a gonderin lutfen, haftasonu halletmis olurum tamamini. Calistigim icin aksamlari pek vaktim olmuyor. Bayram sonu hepsi yuklenmis olur. Bekletiyorum kusura bakmayin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?