o zamaaan ben de önce ve sonra fotolarımı sizlerle paylaşayım kızlarsadece bu topicte, azzz sonra
maşallah deyin haaa
Eki Görüntüle 414901
Eki Görüntüle 414902
Eki Görüntüle 414903
erginsena'nın (sena ablanın) günlüğüne koymuştum bu iletiyi, buraya da koyayım fotolarımı.. çünkü leslie'nin de katkısı çok oldu kilo vermemde..
Bu leslienin videosuna baktımda; o kadın kendi basenlerini görmüyo mu acaba? Enteresan, pek de düzgün gelmedi fiziği, hiç motive etmedi doğrusu
[youtube]ndVjwkaLGDk[/youtube]
[youtube]G8b4P57jNsQ&feature=channel[/youtube]
Leslie sansone ile yürüyüş
yürümenin faydalarını hepimiz biliyoruz
yürüyüş esnasında vücudumuzda
50 nin üzerinde kas aynı anda calışıp metabolizmamız hızlanıyor
kilo vermek kolaylaşıyor
fakat her zaman dışarı cıkıp yürüme imkanı olmuyor
mesela ben hergün yürüyemiyorum fakat evde kilometrelerce yürüyor etkisi veren bir egzersiz programı var ,
sanki dışarıda yürüyormuşsunuz gibi bir etkisi var
sabah kalkınca egzersizlere başlamadan önce veya yemeklerden sonra nezaman yürüyüş ihtiyacınız varsa
bu egzersizi yapabilirsiniz yürüyüş programı yarım saat sürüyor ve kilometrelerce yol yürümüş kadar enerji harcatıyor metabolizma hızlandırıcı bölümler de var içinde cok eğlenceli
pinktomato 41 kere maşallah :)
n'olmuş sana öyle:) önceki sayfaları okumadım nasıl bir diyet yaptın ve kaç mil yürüdün? yemin ederim seni görünce heyecana geldim:)
Walk off 10 Pounds 3 millik linkini verebilir misiniz?
tubao neredesin? ben bulunduğum yerdeki film cd'leri satan yerlerden birine gittim, aldım. sen de sorabilirsin öyle yerlere. yoksa da yakındaysan gönderebilrim sana. cd'ler orjinal değil çünkü orjinalini ancak amazondan alabiliyorsun günlerce gelmesini bekleyeceksin neredeyse.
evet kesinlikle sıkılaştırıyo canım..başladıktan 1 hafta sonra hafiften sıkılaştığını farketceksin 2. haftanın sonunda çevrendekilerde farkedicek emin ol..ben üç aydır yapıyorum 70 kiloydum sporla ve biraz dikkat ederek (ama sadece evde dikkat ettim özel günlerde istediğim gibi yedim) 63 kiloya düştüm..ama hemen hemen her gün spor yaptım 1 saat leslie ile..şu anda görenler 59-60 gibi duruyosun diyo..sıkılaşmak için süper ve başladıktan sonra bırakmak istemezsin cidden..benimde hedef 58..uğraşıyorum işte spor biraz dikkat derken yavaş yavaş vericem..58 olsam sanırım sıkılaştığım için 55 gibi dururum diye hayal ediyorumkızlar ben şuan 67 kiloyum 10 kilo vermek ve 57 olmak istiyroum ama sıkılaşarak rejim yaparak ve spor yaparak zayıflamak istiyorum özelllikle göbek ve yan taraflarım berbat kötü duruyo dar paça pantolonla badi giyince spor salonunada gidemiyorum 2 yasında oğlum var bırakıcam kimse yok burda evde bunu yapmak istiyorum sıkılaştırıyomu bu leslie
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?