canım ilk zamanlar çabuk kilo verilir,zamanla kilo vermek zorlaşır.. bende de eliptik bisiklet var ama kışın çamaşır askısında yer kalmayınca işe yarıyor

,aman ne gereksizmiş

,leslie'yi önceden keşfetseydim dünya para vermezdim ona.. kilo veya ölçülerini bilmiyorum ama pilates kilo vermek için değil,koruma ve özellikle sıkılaşma için öneriliyor,yani ideal kilona kavuştuktan sonraki dönemde.. önce leslie ile spora başlamak,1-2 mil, hafta hafta gitgide milleri artırmak,vücut alıştıktan sonra yavaş yavaş callanetics,zumba,tiffany rothe veya jillian michaels artırılarak gidilebilir mesela..(ki eğer vücudun alışıksa kısa zamanda çok kilo verdirmeyen ama acayip sıkılaştıran jillian michaels,ben yapamıyorum o ayrı)
ekmek ben de tam tahıllı yerdim ama diyetisyen çavdar daha faydalı demişti.. karatay da spor ya sabah ya da gece yatmadan yapılırsa daha yararlı diyor..
bu arada leslie'nin sitesindeki zayıflama önce sonra foto ve hikayeleri için bkz:
Walk at Home | #1 Walk Fitness by Leslie Sansone | Walk at Home
ben kaçar, bu akşam yüz yogası yapıcam,merak edenler googledan bakabilir,zayıflayınca çıkan gıdılara çözüm için..