• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

letrasan(famera) ile hamile kalanlar?

suedaaa1

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
22 Temmuz 2025
47
3
1
21
merhaba, 22 yaşındayım 15 aylık evliyim ve hiç korunmamama rağmen çocuğumuz olmadı. hsg çektirdim çok şükür bir sıkıntı yok. hormonlar amh fsh falan çok iyi dedi doktorum. eşimde sperm testi yaptı onunda sıkıntısı yok. sadece regl olamıyorum bir senede kendiliğimden 2-3 kere oluyorum ama ilaç kullandığımda hep adet görürüm. doktor letrasan yazdı bana adetin 3. günü başla her gün bir tane toplam beş gün kullan 10. gün kontrole gel dedi. bugun sabah 09:30 da randevum var çok merak ediyorum ister istemez stres yapıyorum 😔 daha once letrasan kullanıp hamile kalan var mı??

Canim bende de bu adet duzensizlikleri basladi 2 ay oluyorum sonra ayda 2 kere oluyorum 3 ay daha yok falan . Bunun sebebi nedir yani , bende doktora gittim gecen sene bise yok dedi adet duzenleyici verdi duzeldi dedi. O zamanlar cocuk planlamadigim icin bi ilac istemedim .Ama 1 sene oldu simdj 3 aydir dusunuyoruz bebek tekrad yine basladi duzensizlikler gecen ay 2 kere oldum bu ay 1 ayi gecti olamiyorum , haftaya tekrar kontrole gidecegim bu letresan ise yarayan iyi biseyse bende isteyim doktorumdan

Canim bende de bu adet duzensizlikleri basladi 2 ay oluyorum sonra ayda 2 kere oluyorum 3 ay daha yok falan . Bunun sebebi nedir yani , bende doktora gittim gecen sene bise yok dedi adet duzenleyici verdi duzeldi dedi. O zamanlar cocuk planlamadigim icin bi ilac istemedim .Ama 1 sene oldu simdj 3 aydir dusunuyoruz bebek tekrad yine basladi duzensizlikler gecen ay 2 kere oldum bu ay 1 ayi gecti olamiyorum , haftaya tekrar kontrole gidecegim bu letresan ise yarayan iyi biseyse bende isteyim doktorumdan
birazdan hastaneye gideceğim. pcos dediler mi size?

Hicbise yok demisti bana kist , pcos yok normal hersey dedi , amh dusuk demisti sadece , ilac falan hicbise yazmadi .stres etkiler en cok adet dongusunu dedi , ama gecen seneydi bunlar , galiba stres yine etkiliyor . Haftaya bende gidecegim eger hamilelik icin letresan iyi geldiyse canim beni bilgilendirirsen sevinirim. Bende isteyim letresan

Back
X