Letu ilaç kullanıp hamile kalanlar var mı

bana da yumurta büyütme iğnesi ile beraber verdi daha önceden kistim olduğu için tekrar kist oluşmasın diye ama şu an sonuca ulaşmadım henüz 2 hafta var pozitif mi negatif mi görmeye. 7 gün kullandım bu arada ben adetin 3. Gününde başlattı

Aa normalde hep 5 gün kullan diyor doktorlar sizinki 7 gün mü dedi?

Ben kullandım canım, sadece Letu kullandığım, Ovitrelle bulamayıp kullanamadığım ay hamile kaldım. Bir de ekstra o ay tenda jinapol diye takviye bir içecek kullanmıştım

Merhaba Letu ilacı kulanıp hamile kalanlar var mi acaba doktorum bu ilaç 5 gün kullanmamı söyledi
Özelde mi verdiler benim de yumurtlamayla ilgili sorunların var ve doktorlar aşılama diyor eşimde istemiyor aşılama bı ay doktor gitcem.ama iyi bir doktora gitmek istiyorum İstanbul'daki gidiyorsunuz

Ben kullandım canım, sadece Letu kullandığım, Ovitrelle bulamayıp kullanamadığım ay hamile kaldım. Bir de ekstra o ay tenda jinapol diye takviye bir içecek kullanmıştım
Ozeldemi tedavi oldunuz benimde yumurtlamayla ilgili sorunların var aşılama diyor devlet hastaneleri ama eşim istemiyor onuda

Ozeldemi tedavi oldunuz benimde yumurtlamayla ilgili sorunların var aşılama diyor devlet hastaneleri ama eşim istemiyor onuda
Doktorumun kliniği vardı. Siz rahim filmi falan çekildiniz mi ? Ben aşılama da oldum daha önceden ama o tutmamıştı eşiniz neden istemiyor

Doktorumun kliniği vardı. Siz rahim filmi falan çekildiniz mi ? Ben aşılama da oldum daha önceden ama o tutmamıştı eşiniz neden istemiyor
Yani güvenemiyorum dedi bana bende dedimki beraaber gidiyoruz aynı gün oluyor falan yine yok dedi

Herşey yapıldı rahim filmi meme ultrason falan ama olmadı eşim.istemedi ilk başta bir şey demedi bütün herşeyi yaptıktan sonra yok dedi

Herşey yapıldı rahim filmi meme ultrason falan ama olmadı eşim.istemedi ilk başta bir şey demedi bütün herşeyi yaptıktan sonra yok dedi
Hayır ben Van’dayım. Kan değerlerine baktı mı doktorlar? Mesela benim d vitaminim ve b12 im çok düşükmüş ilk önce onların tedavisini oldum 1 ay kadar, değerlerim düzledikten sonra asıl tedaviye başlandı. Benim de görünürde hiçbir problemim yoktu. Aşılama da çok basit bi işlem. Öncesinde ilaçlarını kullanıyorsun Dr sana şu saatte şu günde gel diyor. Eşin sabahtan örnek veriyor, laboratuvarda sağlıklı spermler seçilip toplanıyor sonra sana enjekte ediliyor. 5 dk bile sürmüyor

Hamile kaldığın da belirtilerin ne zaman başladı canım bende klomen kullandım çatlatma iğnesi yapıldi süreç nasıl sonlanacak merak ediyorum sevinir miyim üzülür müyüm bakalım bı daha aynı tedaviye devam edelim diyo doktor aslinda ama eşim istemiyo ilaç tedavisini pcos da var bende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…