• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Letu ilaç kullanıp hamile kalanlar var mı

Evet doktor kontrolunde kullandım. Zaten 6 kere kullanabiliyormussin doktorum öyle soylemisti oomazsa aşilama deneriz demisti
Rahim filmi falan çekildi mi canım bende pcos var 14 aydır hamilelik için uğraşıyorum siz kaç ayın sonunda letu ile hamile kaldınız bende inşallah ilk denemede Klomenle hamile kalanlardan olurum eşim ikinci defa tedaviyi istemiyo bana kalsa devam etmek istiyorum

Kızlar merhaba . LETU ilacı ostrojen seviyesini düşürüyor diye biliyorum. Acaba hamilelik için neden veriyorlar .yanlış mı biliyorum acaba. Annem meme kanseri tedavisi için kullanıyor da konu ilgimi cekti

Sağol canım biliyorum doktor kontrolünde kullanılması gerekir ilk kullanim da mı faydasını gördün
İlk aşılama yapılırken kullanmıştım o tutmadı. Biraz ara vermiştik 2 ay kullandım 2. Ayda tuttu, o ay yumurtalarımın çok sağlam büyüyüp çatladığını hissetmiştim çok fazla kasık ağrım olmuştu. O ay ekstra olarak tenda jinapol adında bir takviye kullandım, şase şeklinde suya karıştırıp içiyordum onun da etkisi olduğunu düşünüyorum

İlk aşılama yapılırken kullanmıştım o tutmadı. Biraz ara vermiştik 2 ay kullandım 2. Ayda tuttu, o ay yumurtalarımın çok sağlam büyüyüp çatladığını hissetmiştim çok fazla kasık ağrım olmuştu. O ay ekstra olarak tenda jinapol adında bir takviye kullandım, şase şeklinde suya karıştırıp içiyordum onun da etkisi olduğunu düşünüyorum
Tamam canım sağolasın rabbim sağ salim bebeğine kavuştursun inşallah 🙂

bende pcosum 3 ekimde ovitrelle oldum Letu kullandım 10 ekimde bej leke geldi peçeteye devamı gelmedi sizde lekelenme oldu mu hiç Hagi’nin ikinci ayındayım bu ay olur inşallah

bende pcosum 3 ekimde ovitrelle oldum Letu kullandım 10 ekimde bej leke geldi peçeteye devamı gelmedi sizde lekelenme oldu mu hiç Hagi’nin ikinci ayındayım bu ay olur inşallah
Lekelenme hiç yaşamadım canım hâlâ arada kasik batlarim var başka hiç bir belirtim yok senin var mı belirti

Ben rahim filmi de çektirmedim iğnenin 6. Günündeyim inşallah bu ay güzel haberler alırız yüzümüz Güler

Lekelenme hiç yaşamadım canım hâlâ arada kasik batlarim var başka hiç bir belirtim yok senin var mı belirti
Benim bir yek leke geldi tek seferlik o ana kadar arada kaşık ağrım vardı bel ağrım vardı şimdi hiç bişey yok sadece dün idrarım biraz koyuydu. O leke acaba yumurtlama lekesi miydi yerleşme değilde

Benim bir yek leke geldi tek seferlik o ana kadar arada kaşık ağrım vardı bel ağrım vardı şimdi hiç bişey yok sadece dün idrarım biraz koyuydu. O leke acaba yumurtlama lekesi miydi yerleşme değilde
İnşallah yerlesmedir canım inşallah tutunmustur bebeğin test ne zaman yapacaksın kaçıncı günün de ilk defa mi letu kullandın sende ben ilk defa klomen çatlatma iğnesi kullandım

Aserme oluyodu bı kaç gündur turşu aserdim hamile gibi. Meğer çatlatma iğnesinde hamilelik hormonu olduğu için öyle şeyler oluyormuş bazen

Aserme oluyodu bı kaç gündur turşu aserdim hamile gibi. Meğer çatlatma iğnesinde hamilelik hormonu olduğu için öyle şeyler oluyormuş bazen
Benim ikinci iğnem canım 5 ay önce yine iğne olmuştum bende hamile sandım kendimi ama bu iğne etkilemedi. Bugün sinir hali ve göğüs hassasiyeti başladı öğleden sonra

Back
X