Letu ilaç kullanıp hamile kalanlar var mı

Amh baya yüksekmis senin. Benim pcos var ama amh 1.55 farklı bir durum sanırım :) Lh testlerinde hep silik görüyordum catlamıyordu.

Amh baya yüksekmis senin. Benim pcos var ama amh 1.55 farklı bir durum sanırım :) Lh testlerinde hep silik görüyordum catlamıyordu.
Aynen benim çok yüksek çıktı ya o ay ben incir kürü denedim ondan mı öyle oldu bilmiyorum tekrar da baktirmadim artık bundan iki ay önce baktirmistim

2 -4 aralıgı normal olan. Sogan kürü öneririm kist olursa o ay yok ediyor ben geçen ay öyle geçirdim:)
Aynen soğan kürünü bi ay denedim olmadı sonra incir kürü denedim artık onlardan da vazgeçtim diyorum gene birseyler denemeye gidiyorum tamamen bırakmamak mi lazim acaba unutmak için

Aynen soğan kürünü bi ay denedim olmadı sonra incir kürü denedim artık onlardan da vazgeçtim diyorum gene birseyler denemeye gidiyorum tamamen bırakmamak mi lazim acaba unutmak için
İncir fazlası prolaktini yükseltiyormus sanırım. Valla haklıısn ne yapacagımızı sasırdık her şeyi deniyoruz allah sağlıklı bir bebek versin zamanı gelince..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…