• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Letu ilaç kullanıp hamile kalanlar var mı

Ben 3 defa hamile kaldim letu ile 2 düştü. Ama letu ile birlikte inositolde kullandım
. Kullandigim gibi hamile kaliyordum. Inşallah sizinde oyle olur.
Bakalım canım inşallah ama hiç bi belirti de yok bu ay benim de ilk Klomen ve inositol kullanımım iğnenin 10. Günündeyim bakalım hayırlısı inşallah olumlu sonuçlar alırız hepimiz

Merhaba son durumunuz nedir acaba iğnede
Bugün 13. Gün canım iğnenin etkisi geçti heralde artık bulantım mide kalkmam sancım falan kalmadı adet günümu bekliyorum hamilelikle alakalı umudum yok canım olmadı gibi göğüs hassasiyeti falan yok sen ne durumdasin

Çok üzüldüm ya insan bir umut bekliyor işte böyle benimde iğne günü hariç 7.günüm belirti hiç yok heralde negatif olunca böyle oluyor dmi
Aynen öyle oluyo aksine benim iğne yüzünden çok belirtim oldu asermeler yaşadım bulantılar yaşadım ama iğnenin etkisi olduğu için öyle olduğunun farkındaydim. İğnenin etkisi bitince normale döndüm ve belirtim falan da kalmadı umudum Yokken aklımdan çıksın diye yaptım zatn olmadığını biliyordum ama bildiğime rağmen test yapıp negatifi görmek bile beni çok üzüldü dünden beri kendime gelemiyorum ya aslında çok umut baglamadim Allah isterse olur dedim istemezse ne yaparsan yap olmaz dedim ama gene de üzülmekten kendimi alikoyamiyorum elimde değil 🥺

Çok üzüldüm ya insan bir umut bekliyor işte böyle benimde iğne günü hariç 7.günüm belirti hiç yok heralde negatif olunca böyle oluyor dmi
Sen ne zamandir Bebek istiyosun canım 15 ayda hiç hamile kalmadım bugün bebekli biri vardı arkadaş oturmasın da bebeğe ne bakabildim ne sevebildim onu gördükçe o kadar üzüldüm ki

Aynen öyle oluyo aksine benim iğne yüzünden çok belirtim oldu asermeler yaşadım bulantılar yaşadım ama iğnenin etkisi olduğu için öyle olduğunun farkındaydim. İğnenin etkisi bitince normale döndüm ve belirtim falan da kalmadı umudum Yokken aklımdan çıksın diye yaptım zatn olmadığını biliyordum ama bildiğime rağmen test yapıp negatifi görmek bile beni çok üzüldü dünden beri kendime gelemiyorum ya aslında çok umut baglamadim Allah isterse olur dedim istemezse ne yaparsan yap olmaz dedim ama gene de üzülmekten kendimi alikoyamiyorum elimde değil 🥺
Umut bağlamamış olsaydık burda olmazdık tabiki üzücü o yüzden🥺. o kadar tedavi oluyoruz hem maddi hem manevi çöküş oluyor sonuc bu benim 2.iğneydi. Ama eğer kist yoksa tekrar dene. Allah isteyenin gönlüne göre versin

Umut bağlamamış olsaydık burda olmazdık tabiki üzücü o yüzden🥺. o kadar tedavi oluyoruz hem maddi hem manevi çöküş oluyor sonuc bu benim 2.iğneydi. Ama eğer kist yoksa tekrar dene. Allah isteyenin gönlüne göre versin
Bilmiyorum ki canım ya adetimi bekliyorum artık ne zaman gelirse ne takvime bakacağım ne gün sayacagim tekrar istemiyo eşim maddi olarak durumumuz da yok zaten ellimden gelen tek şey dua etmek inşallah birgün o güzel duyguyu yaşamak tüm isteyene nasip olur

Doktor test yapıp pozitif görürsen gel dedi adet olsan da gel tedaviye devam edelim dedi ama eşim istemiyo tedaviyle de olmadıkça o daha da üzecek heralde beni ya çok duygusal biriyim ben ağlıyorum sürekli ama dışarıya gülüyorum mecbur içim kan ağlıyoken

Bilmiyorum ki canım ya adetimi bekliyorum artık ne zaman gelirse ne takvime bakacağım ne gün sayacagim tekrar istemiyo eşim maddi olarak durumumuz da yok zaten ellimden gelen tek şey dua etmek inşallah birgün o güzel duyguyu yaşamak tüm isteyene nasip olur
Allah yardımcınız olsun insallah adet olmazsınız geç döllenme falan olmustur da . 🙏🏻

Allah yardımcınız olsun insallah adet olmazsınız geç döllenme falan olmustur da . 🙏🏻
Yok canım hiç sanmıyorum o negatifi gördüm ya daha da Umut baglamicam bişeye normal hayatıma devam etmeye çalışacağım olmayan şeyi oldurmaya hiç gerek de yok o zaman daha çok üzülüyorum. Hakkımız da hayırlısı siz kaç aydır istiyorsunuz

Evet 2. Bu benim. 1 senedir istiyoruz yumurta tembelliğim ve pcos var
Tamam canım bende de pcos var amh yüksek cikiyo 8.53 yumurtlamam oluyo mu her ay çatlıyo mu bilmiyorum gebelik ondan mı olmuyo acaba diye düşünüyorum bende o yuzden ilaçla tedavi yöntemi dememek istedim ilk defa oda hüsran malesef olacağını hiç düşünmedim zaten de belki de bi mucize olur dedim hep oda bana denk gelmedi senin hormon değerlerin normal mi peki

Back
X