• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Letu ile hamile kalanlar var mıııııı

Ediz duman

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
9
Puanlar
96
Kızlar letu kullanıp hamile kaldınız mı kaç yumurta büyüdü çapları ne kadardı? Ovitrelle vuruldunuz mu ?

Kızlar letu kullanıp hamile kaldınız mı kaç yumurta büyüdü çapları ne kadardı? Ovitrelle vuruldunuz mu ?
Benim bu ay 2. Kullanışımdı 2 yumurtam gelişti biri 19 cm iğne verdi yaptık günleri değerlendirdik kontrole gitmedim ama çatladığını düşünüyorum

Benim bu ay 2. Kullanışımdı 2 yumurtam gelişti biri 19 cm iğne verdi yaptık günleri değerlendirdik kontrole gitmedim ama çatladığını düşünüyorum
Az önce test yaptım hamilelik belirtileri yaşıyorum ama tabi emin olmak için kan vermeyi bekliyorum

Eklentiler

• IMG_0943.webp
    IMG_0943.webp
    5,9 KB · Görüntüleme: 18
  • IMG_0944.webp
    IMG_0944.webp
    6,1 KB · Görüntüleme: 16
  • IMG_0945.webp
    IMG_0945.webp
    5,2 KB · Görüntüleme: 18
Az önce test yaptım hamilelik belirtileri yaşıyorum ama tabi emin olmak için kan vermeyi bekliyorum
Hadi inşalllah haber verin yine..benim de 2 yumurta 22 dieri 21 di sanırım.iğneden sonra kaçıncı gün yaptınız testi.

İğneden 13 gün sonra yani bugün yaptım testi

Tebrikler test pozitif gıbı duruyo tedavıde kacıncı ayınız bende altı yıl önce 13 gün öğrenmısdım kızımı sımdı tekrar tedavıye basladım bugun vuruldum iğnemi umarım bende pozıtıfı gorurum nelere dıkkat ettınız

Tebrikler test pozitif gıbı duruyo tedavıde kacıncı ayınız bende altı yıl önce 13 gün öğrenmısdım kızımı sımdı tekrar tedavıye basladım bugun vuruldum iğnemi umarım bende pozıtıfı gorurum nelere dıkkat ettınız
Teşekkür ederim umarım sağlıkla alırız kucağımıza bebeklerimizi. Benim 4. Ayım 2. Letumu bu ay kullandım sonra iğne ,
IMG_0946.webp
iğneden sonra 13. Ve 14. Gün test yaptım belirtilerden dolayı ve böyle çıktı sonuç şuan attığım testi az önce yaptım bugün 15. Gün
IMG_0951.webp

Kan sonucunuzu yazarmısınız bızede umut olsun ınsalltab
Kan sonucunuzu yazarmısınız bızede umut olsun ınsallah
Tabi yazarım. Ama biraz daha beklemeyi düşünüyorum bugün adet günüm ama teste ikinci çizgi silik sanırım geç döllenme oldu kan sonucumda muhtemelen beklenilen gibi yüksek çıkmaz

Back
X