- Emoji Skoru
- 9
- Puanlar
- 96
- Konu Sahibi Ediz duman
Kızlar letu kullanıp hamile kaldınız mı kaç yumurta büyüdü çapları ne kadardı? Ovitrelle vuruldunuz mu ?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim bu ay 2. Kullanışımdı 2 yumurtam gelişti biri 19 cm iğne verdi yaptık günleri değerlendirdik kontrole gitmedim ama çatladığını düşünüyorumKızlar letu kullanıp hamile kaldınız mı kaç yumurta büyüdü çapları ne kadardı? Ovitrelle vuruldunuz mu ?
Az önce test yaptım hamilelik belirtileri yaşıyorum ama tabi emin olmak için kan vermeyi bekliyorumBenim bu ay 2. Kullanışımdı 2 yumurtam gelişti biri 19 cm iğne verdi yaptık günleri değerlendirdik kontrole gitmedim ama çatladığını düşünüyorum
Hadi inşalllah haber verin yine..benim de 2 yumurta 22 dieri 21 di sanırım.iğneden sonra kaçıncı gün yaptınız testi.Az önce test yaptım hamilelik belirtileri yaşıyorum ama tabi emin olmak için kan vermeyi bekliyorum
Hadi inşalllah haber verin yine..benim de 2 yumurta 22 dieri 21 di sanırım.iğneden sonra kaçıncı gün yaptınız testi.
Vurulduğumuz günü 1.gün mü sayıyoruzİğneden 13 gün sonra yani bugün yaptım testi
EvetVurulduğumuz günü 1.gün mü sayıyoruz![]()
Kan sonucunuzu yazarmısınız bızede umut olsun ınsallah
Teşekkür ederim umarım sağlıkla alırız kucağımıza bebeklerimizi. Benim 4. Ayım 2. Letumu bu ay kullandım sonra iğne ,Tebrikler test pozitif gıbı duruyo tedavıde kacıncı ayınız bende altı yıl önce 13 gün öğrenmısdım kızımı sımdı tekrar tedavıye basladım bugun vuruldum iğnemi umarım bende pozıtıfı gorurum nelere dıkkat ettınız
Kan sonucunuzu yazarmısınız bızede umut olsun ınsalltab
Tabi yazarım. Ama biraz daha beklemeyi düşünüyorum bugün adet günüm ama teste ikinci çizgi silik sanırım geç döllenme oldu kan sonucumda muhtemelen beklenilen gibi yüksek çıkmazKan sonucunuzu yazarmısınız bızede umut olsun ınsallah