letu ile hamilelik

Bacılarım ben aylarca letu, klomen, duphaston çatlatma iğneleri başka bir sürü takviye kullandım bir faydası olmadı ama bence meryemana otu beni hamile bıraktı arkadaşımın tavsiyesiyle

Bende bu ay letu kullandım çatlatma yapılmadı ilişki günleri önerildi beklemedeyim

Adet oldun mu acaba merak ettim de sürecin nasıl oldu
Yok canım olmadım hala 3 gün var olmama dün kaset test ile gebelik testi yaptım da negatif çıktı forumdaki bazı kişiler de 4 gün öncesinde kaset testin sonuç vermediğini söylemişlerdi öyle gördüm reglimin geçmesini bekleyeceğim sanırım

Bende bu gün doktora göründüm yumurtalıkların 17 mm olmuş bize lazım olan 18 ve üstü iki gün de incir kürü iç tekrar gel yumurta çatlatma yapacaz dedi . Bilmiyorum bu incir kürü nasıl kullanan var mı

Hiç bilmiyorum ben kuzum

Adet oldun mu test yaptın mı sürecin nasıl oldu
Bugün adet günüm ama olmadım hala bekliyorum test de yapmak istemiyorum ara ara regl olacakmışım gibi hafif sancılar giriyor ama hamilelik ve regl belirtşler neredeyse aynı olduğu için test yapmıyorum biraz zaman geçtikten sonra yapacağım

Ay hade inşallah . Bir iki gün daha beklersen net sonucu alırsın . İnşallah pozitifi görürsün

Sen de letu mu kullandın sonra yumurta çatlatma yapıldı mı sana da
Evet 3 haziranda letu kullandım . Yumurtalar 18 ve 22 mm olunca 11 haziranda yani dün çatlatma yapıldı .çatlatmayla beraber progestan kullanmaya başladım . Çatlatmadan 14 gün sonra test yapılabiliyormuş eğer hamilelik varsa çıkabiliyormuş. Senin çatlatma ne zaman yapıldı

İnşallah canım sen ne durumdasın tekrar gittin mi kontrole

Adet oldun mu merakım için kusura bakma .süreci merak ediyorum bende

`