- Emoji Skoru
- 35
- Puanlar
- 13
- Konu Sahibi ruyaaaaaaaa
-
Letu kullandın mı sonrası yumurta çatlatma yaptın mı doktor sana ilişki takvimi düzenledi miBen de yumurtlama gördüm adet günümü bekliyorum bakalım hepimiz güzel haberler alırız inşallah
Sen de letu mu kullandın sonra yumurta çatlatma yapıldı mı sana daBen de yumurtlama gördüm adet günümü bekliyorum bakalım hepimiz güzel haberler alırız inşallah
Letu kullandım ama çatlatma yapılmadı ilişki günü verildiSen de letu mu kullandın sonra yumurta çatlatma yapıldı mı sana da
Letu kullandım ama çatlatma yapılmadı ilişki günü verildi
ben letu kullandım doktor ilişki günü vermişti adetime 8 gün kaldı beklemedeyimPeki şimdi tedavi olarak ne yapıyorsun
İnşallah güzel haberler alırsınben letu kullandım doktor ilişki günü vermişti adetime 8 gün kaldı beklemedeyim
Adet oldun mu acaba merak ettim de sürecin nasıl olduben letu kullandım doktor ilişki günü vermişti adetime 8 gün kaldı beklemedeyim
Yok canım olmadım hala 3 gün var olmama dün kaset test ile gebelik testi yaptım da negatif çıktı forumdaki bazı kişiler de 4 gün öncesinde kaset testin sonuç vermediğini söylemişlerdi öyle gördüm reglimin geçmesini bekleyeceğim sanırımAdet oldun mu acaba merak ettim de sürecin nasıl oldu
Bende bu gün doktora göründüm yumurtalıkların 17 mm olmuş bize lazım olan 18 ve üstü iki gün de incir kürü iç tekrar gel yumurta çatlatma yapacaz dedi . Bilmiyorum bu incir kürü nasıl kullanan var mıYok canım olmadım hala 3 gün var olmama dün kaset test ile gebelik testi yaptım da negatif çıktı forumdaki bazı kişiler de 4 gün öncesinde kaset testin sonuç vermediğini söylemişlerdi öyle gördüm reglimin geçmesini bekleyeceğim sanırım
Hiç bilmiyorum ben kuzumBende bu gün doktora göründüm yumurtalıkların 17 mm olmuş bize lazım olan 18 ve üstü iki gün de incir kürü iç tekrar gel yumurta çatlatma yapacaz dedi . Bilmiyorum bu incir kürü nasıl kullanan var mı
Adet oldun mu test yaptın mı sürecin nasıl olduHiç bilmiyorum ben kuzum
Adet oldun mu test yaptın mı sürecin nasıl olduHiç bilmiyorum ben kuzum
Bugün adet günüm ama olmadım hala bekliyorum test de yapmak istemiyorum ara ara regl olacakmışım gibi hafif sancılar giriyor ama hamilelik ve regl belirtşler neredeyse aynı olduğu için test yapmıyorum biraz zaman geçtikten sonra yapacağımAdet oldun mu test yaptın mı sürecin nasıl oldu
Ay hade inşallah . Bir iki gün daha beklersen net sonucu alırsın . İnşallah pozitifi görürsünBugün adet günüm ama olmadım hala bekliyorum test de yapmak istemiyorum ara ara regl olacakmışım gibi hafif sancılar giriyor ama hamilelik ve regl belirtşler neredeyse aynı olduğu için test yapmıyorum biraz zaman geçtikten sonra yapacağım
İnşallah canım sen ne durumdasın tekrar gittin mi kontroleAy hade inşallah . Bir iki gün daha beklersen net sonucu alırsın . İnşallah pozitifi görürsün
Evet 3 haziranda letu kullandım . Yumurtalar 18 ve 22 mm olunca 11 haziranda yani dün çatlatma yapıldı .çatlatmayla beraber progestan kullanmaya başladım . Çatlatmadan 14 gün sonra test yapılabiliyormuş eğer hamilelik varsa çıkabiliyormuş. Senin çatlatma ne zaman yapıldıSen de letu mu kullandın sonra yumurta çatlatma yapıldı mı sana da
İnşallah canım sen ne durumdasın tekrar gittin mi kontrole
Adet oldun mu merakım için kusura bakma .süreci merak ediyorum bendeBugün adet günüm ama olmadım hala bekliyorum test de yapmak istemiyorum ara ara regl olacakmışım gibi hafif sancılar giriyor ama hamilelik ve regl belirtşler neredeyse aynı olduğu için test yapmıyorum biraz zaman geçtikten sonra yapacağım