- Emoji Skoru
- 44
- Puanlar
- 18
- Konu Sahibi ruyaaaaaaaa
-
Olmadım canım ne kusuru estağfurullah kasıklarkmda belimde ve bacaklarımda ağrı oluyor biraz bekliyorum ben deAdet oldun mu merakım için kusura bakma .süreci merak ediyorum bende
Kasığımda çok garip bi ağrı var anlayamıyorum ben de ama test yapmak da istemiyorumOlmadım canım ne kusuru estağfurullah kasıklarkmda belimde ve bacaklarımda ağrı oluyor biraz bekliyorum ben de
Yyaaa inşallah hamilelik vardır heyecan mısınKızlar günaydın bugün gecikmemin ikinci günü hala test yapmadım sancılarım az da olsa devam ediyor
Benim de iğnenin 3. GünüKızlar günaydın bugün gecikmemin ikinci günü hala test yapmadım sancılarım az da olsa devam ediyor
Adet oldun mu test yaptın mıKızlar günaydın bugün gecikmemin ikinci günü hala test yapmadım sancılarım az da olsa devam ediyor
yüzden ben de bir umut belki geç döllenmedir diye bekliyorum ara ara regl sancısı gibi ağrılarım oluyor ama geçiyorYyaaa inşallah hamilelik vardır heyecan mısın
canım olmadım 3. gün gecikmedeyim bugün ağrılarım var ama hala olmadım dün öğle saatlerinde test yaptım negatiftiAdet oldun mu test yaptın mı
o
yüzden ben de bir umut belki geç döllenmedir diye bekliyorum ara ara regl sancısı gibi ağrılarım oluyor ama geçiyor
canım olmadım 3. gün gecikmedeyim bugün ağrılarım var ama hala olmadım dün öğle saatlerinde test yaptım negatifti
İğnenin üstünden kaç geçtio
yüzden ben de bir umut belki geç döllenmedir diye bekliyorum ara ara regl sancısı gibi ağrılarım oluyor ama geçiyor
canım olmadım 3. gün gecikmedeyim bugün ağrılarım var ama hala olmadım dün öğle saatlerinde test yaptım negatifti
İnşallah geç döllenmedir 3 gün geçmiş adetin üstünden. Ya da belki fazla stres yaptın diye adetin gecikti . İster istemez düşüyoruz stres yapıyoruz . Benim de bugün iğnenin üstünden 4 gün geçti 10 gün kadar daha bekleyecemo
Amin amin bende 11 Haziran ovitrelle kullandım bugün 4.günüm ara ara kasık sancılarım varBen de 95 kilo ve pcosluydum doğru ilaç tedavisi ve spor diyet ile pcostan kurtuldum diyebilirim. 9 haziranda puregon iğneye başladık bugün 15 haziran kontrole gittim 8 folikülüm var en büyüğü 13 mm. Çarşamba tekrar gel dedi bakalım, yumurtalar büyümeye devam edip olgunlaşınca doktor ne zaman derse ovitrelle çatlatma iğnesi vurcaz. İlişki günleriyle deneyeceğiz bakalım Rabbim kucağımızı sevgi ile evlat ile doldursun inşallah
Kaç kilo verdinBen de 95 kilo ve pcosluydum doğru ilaç tedavisi ve spor diyet ile pcostan kurtuldum diyebilirim. 9 haziranda puregon iğneye başladık bugün 15 haziran kontrole gittim 8 folikülüm var en büyüğü 13 mm. Çarşamba tekrar gel dedi bakalım, yumurtalar büyümeye devam edip olgunlaşınca doktor ne zaman derse ovitrelle çatlatma iğnesi vurcaz. İlişki günleriyle deneyeceğiz bakalım Rabbim kucağımızı sevgi ile evlat ile doldursun inşallah
İnşallah canım İnan ki bilmiyorum baya yoğun beyaz akıntım oluyor sanki afet olmuşum gibi hissediyorum lavaboya gidiyorum ama yok o derece yoğunlukta yaniİnşallah geç döllenmedir 3 gün geçmiş adetin üstünden. Ya da belki fazla stres yaptın diye adetin gecikti . İster istemez düşüyoruz stres yapıyoruz . Benim de bugün iğnenin üstünden 4 gün geçti 10 gün kadar daha bekleyecem
İnşallah canım İnan ki bilmiyorum baya yoğun beyaz akıntım oluyor sanki afet olmuşum gibi hissediyorum lavaboya gidiyorum ama yok o derece yoğunlukta yani
Gidip kan testi ver en doğru sonucu öyle alırsınİnşallah canım İnan ki bilmiyorum baya yoğun beyaz akıntım oluyor sanki afet olmuşum gibi hissediyorum lavaboya gidiyorum ama yok o derece yoğunlukta yani
öyle yapıcam bugün muhtemelenGidip kan testi ver en doğru sonucu öyle alırsın
10 kg verdim şuanlık ama devam ediyorum sağlıklı beslenmeyeKaç kilo verdin
Ne yaptın canım kan verdin miöyle yapıcam bugün muhtemelen
dün gece tam kan vermek için çıktım araba çalışmadı tekrardan eve geçtim biraz uzandım lavaboya geçtim regl olmuşumNe yaptın canım kan verdin mi
Yaaa çok üzüldüm nasip değilmiş inşallah bir dahaki ay olur . Tekrar doktora gidip ovitrelle iğnemi olacaksın . Tedaviye devam mı edeceksindün gece tam kan vermek için çıktım araba çalışmadı tekrardan eve geçtim biraz uzandım lavaboya geçtim regl olmuşum
maalesef diğer aya kaldı şimdi tekrardan yumurtlama günü bekleyeceğim