- 23 Haziran 2024
- 3.319
- 1.127
- 53
Letresan daha mı yüksek dozlu bir ilaç acaba letudan bir bilgin var mı canimKızlar ben de Letunun benzeri letresan kullandım 2ay bu ayda olmazsa iğne başlıcaz
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Letresan daha mı yüksek dozlu bir ilaç acaba letudan bir bilgin var mı canimKızlar ben de Letunun benzeri letresan kullandım 2ay bu ayda olmazsa iğne başlıcaz
Sanmam canım bilgin yok ama onunda dozunu doktor belirliyor ben 2,5 kullandımLetresan daha mı yüksek dozlu bir ilaç acaba letudan bir bilgin var mı canim
Anladım canım sen iki mi içtin bir miSanmam canım bilgin yok ama onunda dozunu doktor belirliyor ben 2,5 kullandım
Anladım canım buarada yazdiklarimizin altını yorumlarsan daha iyi olur bize bildirim gelir en azından cvpsiz kalmaz yazıların. Sonradan farkediyorum ben Ana sayfaya girinceBanada sabah akşam demişti
Sabah akşam içtim bendeAnladım canım sen iki mi içtin bir mi
Peki senin adet ne zamanSabah akşam içtim bende
30temmuzPeki senin adet ne zaman
Ayy benimde 1 Ağustos30temmuz![]()
Yumurta takibi yapmıyorum stres oluyorum ama akıntı ve kasık ağrısından anlıyorum hissediyorum benAyy benimde 1 Ağustosyumurtlama ne zaman oldu biliyo musun sen ya da baktidiginda ne dedi doktor. Bana iğne vermemişti çok üzülmüştüm ama sonradan farkettim iğnesiz doğal çatlamayi gözlemleyecek
Benimde öyle akıntı ve ağrı bide lekelenme oluyor bazen. Doktor bana günaşırı demişti ama ben ovulasyon testi aldım değerlendirdik. Kolay geliyor bana. İnşallah iğneye gerek kalmadan bu ay güzel haber alırız. Belirti vs. Bişey var miYumurta takibi yapmıyorum stres oluyorum ama akıntı ve kasık ağrısından anlıyorum hissediyorum benbende mayıs adetim de ilacı kullandım gittim tekrar ilaç yazıcam kullan dedi adet olunca yine kullan dedi ağustos gel eğer olmazsa gebelik dedi iğne başlıcam dedi
Sadece göğüste hassasiyet var adet öncesinde de oluyor bende bu durum bilmiyorumBenimde öyle akıntı ve ağrı bide lekelenme oluyor bazen. Doktor bana günaşırı demişti ama ben ovulasyon testi aldım değerlendirdik. Kolay geliyor bana. İnşallah iğneye gerek kalmadan bu ay güzel haber alırız. Belirti vs. Bişey var mi
Sizde var mıBenimde öyle akıntı ve ağrı bide lekelenme oluyor bazen. Doktor bana günaşırı demişti ama ben ovulasyon testi aldım değerlendirdik. Kolay geliyor bana. İnşallah iğneye gerek kalmadan bu ay güzel haber alırız. Belirti vs. Bişey var mi
Sadece göğüste hassasiyet var adet öncesinde de oluyor bende bu durum bilmiyorum
O göğüs hassasiyeti bende de olur adet yakını ama daha var benim adete. Dolgunluk var sadece şuan.. akıntım var benim beyaz akıntı ara sıra geliyor. Bide usutmus gibi ağrılarım oluyor kasığımda ağrıyor ama sürekli değil arabsira yokluyor resmenSizde var mı
Hayırlı haberi alalım inşallahO göğüs hassasiyeti bende de olur adet yakını ama daha var benim adete. Dolgunluk var sadece şuan.. akıntım var benim beyaz akıntı ara sıra geliyor. Bide usutmus gibi ağrılarım oluyor kasığımda ağrıyor ama sürekli değil arabsira yokluyor resmen
Hangi doktora gittin balım yer neresiİnşallah canım banada pcos değilsin hormon olarak ama ultrasonda hafif bir görüntüsü var demişti. Kilo problemim de yok zaten ideal kilomdayim bilmiyorum nasıp ya her sey
Bana akşamları iki iç demişti öyle yapmıştım