"Letu" Kullananlar 🌸🌸toplanalım.Birbirimize destek başlığı olsun 😍😍🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏

Banada sabah akşam demişti
Anladım canım buarada yazdiklarimizin altını yorumlarsan daha iyi olur bize bildirim gelir en azından cvpsiz kalmaz yazıların. Sonradan farkediyorum ben Ana sayfaya girince

Ayy benimde 1 Ağustos 🫠 yumurtlama ne zaman oldu biliyo musun sen ya da baktidiginda ne dedi doktor. Bana iğne vermemişti çok üzülmüştüm ama sonradan farkettim iğnesiz doğal çatlamayi gözlemleyecek

Ayy benimde 1 Ağustos 🫠 yumurtlama ne zaman oldu biliyo musun sen ya da baktidiginda ne dedi doktor. Bana iğne vermemişti çok üzülmüştüm ama sonradan farkettim iğnesiz doğal çatlamayi gözlemleyecek
Yumurta takibi yapmıyorum stres oluyorum ama akıntı ve kasık ağrısından anlıyorum hissediyorum ben🙃 bende mayıs adetim de ilacı kullandım gittim tekrar ilaç yazıcam kullan dedi adet olunca yine kullan dedi ağustos gel eğer olmazsa gebelik dedi iğne başlıcam dedi

Yumurta takibi yapmıyorum stres oluyorum ama akıntı ve kasık ağrısından anlıyorum hissediyorum ben🙃 bende mayıs adetim de ilacı kullandım gittim tekrar ilaç yazıcam kullan dedi adet olunca yine kullan dedi ağustos gel eğer olmazsa gebelik dedi iğne başlıcam dedi
Benimde öyle akıntı ve ağrı bide lekelenme oluyor bazen. Doktor bana günaşırı demişti ama ben ovulasyon testi aldım değerlendirdik. Kolay geliyor bana. İnşallah iğneye gerek kalmadan bu ay güzel haber alırız. Belirti vs. Bişey var mi

Benimde öyle akıntı ve ağrı bide lekelenme oluyor bazen. Doktor bana günaşırı demişti ama ben ovulasyon testi aldım değerlendirdik. Kolay geliyor bana. İnşallah iğneye gerek kalmadan bu ay güzel haber alırız. Belirti vs. Bişey var mi
Sadece göğüste hassasiyet var adet öncesinde de oluyor bende bu durum bilmiyorum

Sizde var mı

Sadece göğüste hassasiyet var adet öncesinde de oluyor bende bu durum bilmiyorum
O göğüs hassasiyeti bende de olur adet yakını ama daha var benim adete. Dolgunluk var sadece şuan.. akıntım var benim beyaz akıntı ara sıra geliyor. Bide usutmus gibi ağrılarım oluyor kasığımda ağrıyor ama sürekli değil arabsira yokluyor resmen

O göğüs hassasiyeti bende de olur adet yakını ama daha var benim adete. Dolgunluk var sadece şuan.. akıntım var benim beyaz akıntı ara sıra geliyor. Bide usutmus gibi ağrılarım oluyor kasığımda ağrıyor ama sürekli değil arabsira yokluyor resmen
Hayırlı haberi alalım inşallah😍

Ay kizlar bu ay ilk defa bende letu kullandim.19-20-21 temmuz ovulasyon donemlerimdi.degerlendirdim ama insallah tutmustur.sadece hogus hassaiyetim var ama her adet donemimde oluyor zaten.ben 8 yillik evliyim bir dis gebelik gecirmistim.birde tup bebek de denedim dusuk oldu.pcosum var.buradaki yorumlari hep okuyordum yazip yazmamak konusunda cok git gel yasadim ama bu sefer yazip paylasmak istedim.Bu da bi teselli oluyor insan icin herkese anlatamiyorsun cunku bazı şeyleri.İnsallah cok guzel haberler aliriz

İnşallah canım banada pcos değilsin hormon olarak ama ultrasonda hafif bir görüntüsü var demişti. Kilo problemim de yok zaten ideal kilomdayim bilmiyorum nasıp ya her sey
Bana akşamları iki iç demişti öyle yapmıştım
Hangi doktora gittin balım yer neresi

Back
X