Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
"Letu" Kullananlar 🌸🌸toplanalım.Birbirimize destek başlığı olsun 😍😍🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏
Ben çok şaşkınım doktora gittim yeni bugün 15 .günüm Dün aşırı Akıntım oldu ağrım oldu ama hala çatlama olmamış Doktor dedi ki Cumartesi tekrar gel daha büyümeye devam ediyor öyle bir şeyle karşılaşan var mı neden oldu acaba ??????
Kızlar bir de adetimin 10 günü gittiğim zaman Doktor 2 overde de foliküller gelişiyor eşit büyüklükte demişti Sonra işte dün doktora gitme şansım olmadığı için 3 gündür bilmiyorum Nasıl geliştiler ama dün çok fazla özellikle sağ tarafımda kasık ağrım oldu ve akıntım oldu Ben bugün doktora gittiğimde Sadece sol overde gelişme var dedi acaba Dün sağdakiler çatlamış olabilir mi
2 yumurtalığın da farklı zamanlarda yumurtlama şansı var mı yani Mesela dün Sağ taraf yumurtladı sol taraf Henüz yumurtlamamış öyle olabilir mi duydunuz mu böyle şeyler