• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Letu kullananlar

pamilyaponca

Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
344
Puanlar
23
Merhaba kızlar Letu kullanıp ultrason takip ettirenler var mı ne alemde gidiyor boyut takipleriniz

Merhaba bende buğün başladım letuya siz gittiniz mi kontrole
Ben kullandım regl 5.gün başladım 5 gün sabah akşam kullandım cumartesi bitti Salı günü kontrole gittim biri sağda biri solda iki Folikül büyüyor biri 13 biri 15 mm idi Salı günü

Nasıldı süreciniz büyüklükleri ve rahim kalınlığınız falan
Rahim kalınlığım gayet iyiydi , yumurtalarım 22-25-27 olmuştu çatlatma iğnesi oldum ama gebelik oluşmadı ne yazık ki ek olarak Protestan da kullanmıştım , umarım sizin tutar ✨

Rahim kalınlığım gayet iyiydi , yumurtalarım 22-25-27 olmuştu çatlatma iğnesi oldum ama gebelik oluşmadı ne yazık ki ek olarak Protestan da kullanmıştım , umarım sizin tutar ✨
Benim henüz çok küçükler hala 13 ve 15 rahim de 5.4 değerler az yani baya çatlatma iğnesi de olmayacakmış hayırlısı artık nasip. Siz şu an devam ediyor musunuz

Benim henüz çok küçükler hala 13 ve 15 rahim de 5.4 değerler az yani baya çatlatma iğnesi de olmayacakmış hayırlısı artık nasip. Siz şu an devam ediyor musunuz
Hayır sürekli hormon almak istemedim vücuduma biraz kendim deneyeceğim ☺️

Ya letumu daha iyi yoksa femarami doktorunuz bu konu hakkında birsey söyledimi size

Anladımm ben de daha bu ay kullandım ama olmazsa 2 ay daha kullanacağım hala olmazsa eğer ki tüp bebek tedavisi göreceğim
İnşallah olur birtanem , Allahım gönlüne göre versin

Back
X