- 4 Ocak 2025
- 378
- 132
- 18
- 29
- Konu Sahibi pamilyaponca
Merhaba kızlar Letu kullanıp ultrason takip ettirenler var mı ne alemde gidiyor boyut takipleriniz
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Letu değil ama geçen ay klomen kullanmıştımMerhaba kızlar Letu kullanıp ultrason takip ettirenler var mı ne alemde gidiyor boyut takipleriniz
Ben kullandım regl 5.gün başladım 5 gün sabah akşam kullandım cumartesi bitti Salı günü kontrole gittim biri sağda biri solda iki Folikül büyüyor biri 13 biri 15 mm idi Salı günüMerhaba bende buğün başladım letuya siz gittiniz mi kontrole
Nasıldı süreciniz büyüklükleri ve rahim kalınlığınız falanLetu değil ama geçen ay klomen kullanmıştım
Rahim kalınlığım gayet iyiydi , yumurtalarım 22-25-27 olmuştu çatlatma iğnesi oldum ama gebelik oluşmadı ne yazık ki ek olarak Protestan da kullanmıştım , umarım sizin tutarNasıldı süreciniz büyüklükleri ve rahim kalınlığınız falan
Benim henüz çok küçükler hala 13 ve 15 rahim de 5.4 değerler az yani baya çatlatma iğnesi de olmayacakmış hayırlısı artık nasip. Siz şu an devam ediyor musunuzRahim kalınlığım gayet iyiydi , yumurtalarım 22-25-27 olmuştu çatlatma iğnesi oldum ama gebelik oluşmadı ne yazık ki ek olarak Protestan da kullanmıştım , umarım sizin tutar![]()
Hayır sürekli hormon almak istemedim vücuduma biraz kendim deneyeceğimBenim henüz çok küçükler hala 13 ve 15 rahim de 5.4 değerler az yani baya çatlatma iğnesi de olmayacakmış hayırlısı artık nasip. Siz şu an devam ediyor musunuz
Ya letumu daha iyi yoksa femarami doktorunuz bu konu hakkında birsey söyledimi sizeBenim henüz çok küçükler hala 13 ve 15 rahim de 5.4 değerler az yani baya çatlatma iğnesi de olmayacakmış hayırlısı artık nasip. Siz şu an devam ediyor musunuz
Daha iyi diye bir bilgi vermedi kendi direkt Letu kullanmayı uygun gördü zaten 3 ay deneyeceğim Letu ile olmazsa tüp bebek yapılacakYa letumu daha iyi yoksa femarami doktorunuz bu konu hakkında birsey söyledimi size
Anladımm ben de daha bu ay kullandım ama olmazsa 2 ay daha kullanacağım hala olmazsa eğer ki tüp bebek tedavisi göreceğimHayır sürekli hormon almak istemedim vücuduma biraz kendim deneyeceğim![]()
İnşallah olur birtanem , Allahım gönlüne göre versinAnladımm ben de daha bu ay kullandım ama olmazsa 2 ay daha kullanacağım hala olmazsa eğer ki tüp bebek tedavisi göreceğim
Amin inşallah hepimizin gönlünden geçenler olurİnşallah olur birtanem , Allahım gönlüne göre versin