E Ediz duman Guru Kayıtlı Üye Katılım 17 Temmuz 2016 Mesajlar 384 Emoji Skoru 100 Puanlar 303 Yaş 41 24 Aralık 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi SISSILINDE #21 kzsahn .!.: Ovulasyon testi yeni kullanmaya başladım çift çizgi gördüm peki çatlamayi nasıl anlayacagim Genişletmek için tıkla... T çizgisi c çizgisi kadar ya da daha koyu olacak. O zmn pik oluyor 2 gün önce, o gün ve ertesi gün ilişki olacak
kzsahn .!.: Ovulasyon testi yeni kullanmaya başladım çift çizgi gördüm peki çatlamayi nasıl anlayacagim Genişletmek için tıkla... T çizgisi c çizgisi kadar ya da daha koyu olacak. O zmn pik oluyor 2 gün önce, o gün ve ertesi gün ilişki olacak
K kzsahn Yeni Üye Kayıtlı Üye Katılım 5 Kasım 2025 Mesajlar 50 Emoji Skoru 6 Puanlar 1 Yaş 29 24 Aralık 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi SISSILINDE #22 Ediz duman .!.: T çizgisi c çizgisi kadar ya da daha koyu olacak. O zmn pik oluyor 2 gün önce, o gün ve ertesi gün ilişki olacak Genişletmek için tıkla... Evet peki çift çizgi olması yumurta çatladı demek mi
Ediz duman .!.: T çizgisi c çizgisi kadar ya da daha koyu olacak. O zmn pik oluyor 2 gün önce, o gün ve ertesi gün ilişki olacak Genişletmek için tıkla... Evet peki çift çizgi olması yumurta çatladı demek mi
E Ediz duman Guru Kayıtlı Üye Katılım 17 Temmuz 2016 Mesajlar 384 Emoji Skoru 100 Puanlar 303 Yaş 41 24 Aralık 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi SISSILINDE #23 kzsahn .!.: Evet peki çift çizgi olması yumurta çatladı demek mi Genişletmek için tıkla... Çift çizgi çatlama yaklaşıyor o gün ve 36 saat içşnde çatlayacak demek
kzsahn .!.: Evet peki çift çizgi olması yumurta çatladı demek mi Genişletmek için tıkla... Çift çizgi çatlama yaklaşıyor o gün ve 36 saat içşnde çatlayacak demek
G girlll5587 Üye Kayıtlı Üye Katılım 22 Mart 2024 Mesajlar 600 Emoji Skoru 23 Puanlar 18 Yaş 29 27 Aralık 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi SISSILINDE #24 kzsahn .!.: Nerden anlıyorsunuz acaba yumurtlama olduğunu ve çatladigini Genişletmek için tıkla... Ovulasyon testi ile
kzsahn .!.: Nerden anlıyorsunuz acaba yumurtlama olduğunu ve çatladigini Genişletmek için tıkla... Ovulasyon testi ile