- Emoji Skoru
- 9
- Puanlar
- 1
- Konu Sahibi SISSILINDE
-
Kendim evde vardı denedim adetimin 5. Günü içtim 5 gün sabah akşam gebe kaldım ayrıca ovulasyon testi ile takip ettimKizlar aranizda normal adet görüp ve normal yumurtlama görüpte Letu ye baslayan varmi? Benim yasim 38 ve 10 aydir deniyoruz, doktor letu 2,5 mg önerdi ama takip olmayacak. Siz kac kullanmada hamile kaldiniz? Deneyimlerinizi merak ediyorum :)
Benimde sebepsiz olmuyor 1ay önce düşük yaşadım.bu ay letu verdiKizlar aranizda normal adet görüp ve normal yumurtlama görüpte Letu ye baslayan varmi? Benim yasim 38 ve 10 aydir deniyoruz, doktor letu 2,5 mg önerdi ama takip olmayacak. Siz kac kullanmada hamile kaldiniz? Deneyimlerinizi merak ediyorum :)
Yumurtlama letu kullanınca geç mi çatlıyor acaba bilginiz var mıKendim evde vardı denedim adetimin 5. Günü içtim 5 gün sabah akşam gebe kaldım ayrıca ovulasyon testi ile takip ettim
Hayır benim tam zamanlı çatladı hatta sabah test yaptım yumurtlama ikindi test yaptlm çatlamıştıYumurtlama letu kullanınca geç mi çatlıyor acaba bilginiz var mı
Cunki yurtdisindayim ve buranin sistemi biraz daha farkliTakip edilerek kullanılması gerek niye takip etmiyor doktorunuz?
Ne zamandir deniyodunuz? Ve yasiniz kac?Kendim evde vardı denedim adetimin 5. Günü içtim 5 gün sabah akşam gebe kaldım ayrıca ovulasyon testi ile takip ettim
Ve 2,5 mi kullandin? Yan etkisi oldumu?Ne zamandir deniyodunuz? Ve yasiniz kac?
Canım doğumuma 1 ay kaldı yaşım 28Ne zamandir deniyodunuz? Ve yasiniz kac?
Evet , hayır yan etkisi olmadıVe 2,5 mi kullandin? Yan etkisi oldumu?
Evet , hayır yan etkisi olmadı
Yasin gencmisCanım doğumuma 1 ay kaldı yaşım 28
Bana gönderebilirmisiniz hala duruyorsamerhaba letu ıhtıyacı olan varsa elımde 1 paket var yollayabılırım
Bat ne zaman di acabaKendim evde vardı denedim adetimin 5. Günü içtim 5 gün sabah akşam gebe kaldım ayrıca ovulasyon testi ile takip ettim
Nerden anlıyorsunuz acaba yumurtlama olduğunu ve çatladiginiHayır benim tam zamanlı çatladı hatta sabah test yaptım yumurtlama ikindi test yaptlm çatlamıştı
Gebelik testi gibi ovülasyon testi var ordanNerden anlıyorsunuz acaba yumurtlama olduğunu ve çatladigini
Ovulasyon testi yeni kullanmaya başladım çift çizgi gördüm peki çatlamayi nasıl anlayacagimGebelik testi gibi ovülasyon testi var ordan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?