- Emoji Skoru
- 40
- Puanlar
- 13
İnşallah teşekkürlerO zaman siz de inşallah tedavi ile hamile kalabilirsiniz hiç stres yapmasak akışa bıraksak inşallah güzel haberler alacağız![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnşallah teşekkürlerO zaman siz de inşallah tedavi ile hamile kalabilirsiniz hiç stres yapmasak akışa bıraksak inşallah güzel haberler alacağız![]()
Teşekkür ederim canım hiçbirinde daha kese görünmeden düşük yaşadım genetik test yaptırmayı da düşündük ancak doktorlar 3. Kimyasaldan sonra tavsiye ediyoruz dedi bekliyoruz biz de dün tekrar doktora gittim bahsettiğin takviyeleri alıyorum yenileri de ekledik bu ay da bekleyeceğiz sonraki aylarda gebelik oluşmazsa rahim filmi çekebiliriz dedi yine de için rahat etmedi Salı günü genetik bölümünden randevu aldık 2 düşükle inşallah bir şey yok deyip göndermezler ne var diye incelerlerCanım geçmiş olsun. Kimyasal gebeliklerinde hiç kese göründü mü? Düşüklerin sebebi olmayabiliyor ama en çok görülen sebepler pıhtılaşma sorunu (genetik test yaptırabilirsin özel geçe yıl 7000tl falandı) rahim içinde kist ya da perde olmuş olabilir ki embriyo yerleşemiyor (onun için de histeroskopi ya da rahim filmi) bazen de rahim de şekil bozukluğuna bağlı olabiliyor o da rahim filminde görünüyor. Bir de tüm düşüklerin yüzde 10 u Genetik sebepli eşine ve sana genetik test yapıyorlar. İlk akla gelen bunlar oluyor. Ama tamamen tesadüfi de olabilir.
Evt öyle üç düşüğe kadar normal diyorlar sözde. Ben tüm testleri yaptırdım zorlayarak resmen. Çok anlamlı da bir şey çıkmadı gerçi. Bir daha hamile kalabilirsem her ihtimale karşı kan sulandırıcı kullanacağım. Tez zamanda sağlıcakla kavuşalım işallah bebişlereTeşekkür ederim canım hiçbirinde daha kese görünmeden düşük yaşadım genetik test yaptırmayı da düşündük ancak doktorlar 3. Kimyasaldan sonra tavsiye ediyoruz dedi bekliyoruz biz de dün tekrar doktora gittim bahsettiğin takviyeleri alıyorum yenileri de ekledik bu ay da bekleyeceğiz sonraki aylarda gebelik oluşmazsa rahim filmi çekebiliriz dedi yine de için rahat etmedi Salı günü genetik bölümünden randevu aldık 2 düşükle inşallah bir şey yok deyip göndermezler ne var diye incelerler
Aynı durumdayız ben de hamile kalırsam zorla isteyeceğim kan sulandırıcı inşallah bebişlerimize kavuşuruzEvt öyle üç düşüğe kadar normal diyorlar sözde. Ben tüm testleri yaptırdım zorlayarak resmen. Çok anlamlı da bir şey çıkmadı gerçi. Bir daha hamile kalabilirsem her ihtimale karşı kan sulandırıcı kullanacağım. Tez zamanda sağlıcakla kavuşalım işallah bebişlere![]()
Merhaba,Aynı durumdayız ben de hamile kalırsam zorla isteyeceğim kan sulandırıcı inşallah bebişlerimize kavuşuruz![]()
Sağlıklı yağlar kuruyemiş, avakado, zeytinyağı çok önemli, basit şekeri ve karbonhidratı kesmek lazım. Hiç bir destek kullanmadan mı o kadar kalitesiz çıktı? Bir de arı sütü yumurta kalitesini çok arttırıyor diyorlar. Dikkatli kullanmak lazım tabi ki onu da bir araştıabilirsinMerhaba,
Ben de 3 kimyasal 2 tane de sekiz haftalık kalp atışı duyulduktan sonra düşüğüm oldu. Bunlardan sonra tüp bebek için yumurtalarımı toplattım. 17 yumurtadan 6 tanesi 5. Güne kaldı. Kalan 6 taneyi genetiğe gönderdik. Hepsi kalitesiz çıktı. Bizi bu nedenle vitamin ve beslenme konusunda uyardılar. Bir embriyologtan destek aldım. Omega3-q enzim q10, b12 yi 700+ feritin 50 üstü ve bir multivitamin kullanmaya başladım. Önerisi ile kahveyi ve siyah çayı çok çok azalttım. Kahveyi bırakmak gerekiyor. Alkol vs zaten uzun süredir yok. Beslenmede proteini arttırdı, çiğ kabak çekirdeği, sebze suları verdi. Glutensiz ve süt ürünsüz beslenme önerdi. Umarım işe yaradığını söylemek için tekrar yazarım size.![]()
Evet, öncesinde bir şey kullanmamıştım. Dediklerinizi de kullanıyorum. Kan şekerini dengelemek gerekiyormuş. İnsülin direncimi 15 ‘ten 9 ‘a düşürdüm. Arı sütünü denemedim ama. Denenebilir, teşekkür ederim. Bu ay bn de letu ve yumurta çatlatma iğnesi kullandım. 2-3 gün sonra test yapacağım bakalım. Sizler ne durumdasınız bu ay kullandınız mı? Umarım güzel sonuçlar alırız.Sağlıklı yağlar kuruyemiş, avakado, zeytinyağı çok önemli, basit şekeri ve karbonhidratı kesmek lazım. Hiç bir destek kullanmadan mı o kadar kalitesiz çıktı? Bir de arı sütü yumurta kalitesini çok arttırıyor diyorlar. Dikkatli kullanmak lazım tabi ki onu da bir araştıabilirsin![]()
Hala çok yüksek siz metformin de kullanabilirsiniz. Benim insülin direncim olmadığı halde Pcostan dolayı yumurtlamaya yardımcı olsun diye metformin kullanıyorum. Bu ay leyu ve çatlatma iğnesi de kullandım testim negatif bekliyorumEvet, öncesinde bir şey kullanmamıştım. Dediklerinizi de kullanıyorum. Kan şekerini dengelemek gerekiyormuş. İnsülin direncimi 15 ‘ten 9 ‘a düşürdüm. Arı sütünü denemedim ama. Denenebilir, teşekkür ederim. Bu ay bn de letu ve yumurta çatlatma iğnesi kullandım. 2-3 gün sonra test yapacağım bakalım. Sizler ne durumdasınız bu ay kullandınız mı? Umarım güzel sonuçlar alırız.![]()
Evet evet normal olması için 8’in altına düşmeliymiş. Metformin kullanıyorum 1 yıdır sabah akşam. 500’lükHala çok yüksek siz metformin de kullanabilirsiniz. Benim insülin direncim olmadığı halde Pcostan dolayı yumurtlamaya yardımcı olsun diye metformin kullanıyorum. Bu ay leyu ve çatlatma iğnesi de kullandım testim negatif bekliyorumamin işallah isteyen herkesin kucağı dolsun
![]()
İnşallah mutlu haberlerinizi alırız hep birlikteMerhaba,
Ben de 3 kimyasal 2 tane de sekiz haftalık kalp atışı duyulduktan sonra düşüğüm oldu. Bunlardan sonra tüp bebek için yumurtalarımı toplattım. 17 yumurtadan 6 tanesi 5. Güne kaldı. Kalan 6 taneyi genetiğe gönderdik. Hepsi kalitesiz çıktı. Bizi bu nedenle vitamin ve beslenme konusunda uyardılar. Bir embriyologtan destek aldım. Omega3-q enzim q10, b12 yi 700+ feritin 50 üstü ve bir multivitamin kullanmaya başladım. Önerisi ile kahveyi ve siyah çayı çok çok azalttım. Kahveyi bırakmak gerekiyor. Alkol vs zaten uzun süredir yok. Beslenmede proteini arttırdı, çiğ kabak çekirdeği, sebze suları verdi. Glutensiz ve süt ürünsüz beslenme önerdi. Umarım işe yaradığını söylemek için tekrar yazarım size.![]()