Letu kullanıp iğnesiz hamile kalan var mı?

cansin001

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Haziran 2024
2.980
1.010
53
Mrb kızlar 🌸
Boyutu bilmiyorum sormadım ama iki tane yumurtan var dedi birinden aşırı umutluyum letuyu bırak artık günaşırı ilerle dedi doktorum .. iğneye gerek duymadı hem istediğim boyutta değil hemde çok fazla yumurtan var yapsam hangisine yapicam iğneyi dedi pat diye 5 gün sonra başka bir Yumurta daha olabilir dedi riskede atmayalım günaşırı ilerle regl olana kadar çalışın dedi ... Bu şekilde deneyip gebelik elde elden var mı? Bu aydan umutlanmalimiyim ?

Şuan zaten çoğunlukla iğne vermiyorlar çünkü piyasada yok yumurtanız kiste dönmez çatlarsa gebe kalırsınız 1 kere iğneyle bir kere iğnesiz denedim olmadı şuan tekrar iğnesiz şekilde ilaç kullanmaya devam ediyorum

Şimdiye kadar hiç kistim olmadı bu ilaclar kist mi yapıyor ilk kez kullandım ben.. peki istediği boyut ne oluyor acaba şuan böyle ilerlemem benim normal mi? Günaşırı devam et dedi. Regl olursanda daha güçlü bir ilaçla devam edicem dedi bilemiyorum merak içindeyim erkenden cagridi beni bugün daha 8.günümdü adetimin.. daha gelişmemiş olmaması da normal değil mi istediği boyuta gelmemesi falan. İstediği boyut 8 gün içinde nasıl oluyor 5 gün kullandigim bir hapla

Şimdiye kadar hiç kistim olmadı bu ilaclar kist mi yapıyor ilk kez kullandım ben.. peki istediği boyut ne oluyor acaba şuan böyle ilerlemem benim normal mi? Günaşırı devam et dedi. Regl olursanda daha güçlü bir ilaçla devam edicem dedi bilemiyorum merak içindeyim erkenden cagridi beni bugün daha 8.günümdü adetimin.. daha gelişmemiş olmaması da normal değil mi istediği boyuta gelmemesi falan. İstediği boyut 8 gün içinde nasıl oluyor 5 gün kullandigim bir hapla
Kist dediğim yumurtamız çatlayamıyor ve büyüdükçe kiste dönüşüyor adetle de atılıyor genellikle yumurta büyüklüğü ortalama 18-20 mm olarak isteniyor diye biliyorum daha erken büyümemiş olabilir tekrar kontrol günü söylemedi mi size Dr genellikle günaşırı ilişki öneriliyor zaten

Kist dediğim yumurtamız çatlayamıyor ve büyüdükçe kiste dönüşüyor adetle de atılıyor genellikle yumurta büyüklüğü ortalama 18-20 mm olarak isteniyor diye biliyorum daha erken büyümemiş olabilir tekrar kontrol günü söylemedi mi size Dr genellikle günaşırı ilişki öneriliyor zaten
Tekrar gelmene gerek yok günaşırı ilerleyeceksin dedi.. yeniden gel demedi o dikkatimi cekti

Back
X