Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Dün çatlatma iğnemi oldum ben canım sen ne zaman oluyorsunikinci denemedeyim canım. ilki kimyasal gebelik oldu. süreci birlikte geçirelim![]()
ben 13 şubatta oldum canım reglime yedi gün kaldı. bugün kasık ağrım oldu ilk hamileliğimde de olmuştu böyleDün çatlatma iğnemi oldum ben canım sen ne zaman oluyorsun
Ay ben de dün oldum iğnemi zaman nasıl geçecek bilmiyorumDün çatlatma iğnemi oldum ben canım sen ne zaman oluyorsun
Canım ben senin yorumlarını görmüştüm hamilesin diye okumuştumben 13 şubatta oldum canım reglime yedi gün kaldı. bugün kasık ağrım oldu ilk hamileliğimde de olmuştu böyle
Birbirimize cok yakınız insallah hepimiz pozitifleri görürüzAy ben de dün oldum iğnemi zaman nasıl geçecek bilmiyorum
İnşaAllah hepimizin gönlünce olsun![]()
İnşaAllahBirbirimize cok yakınız insallah hepimiz pozitifleri görürüz![]()
kimyasal gebelik oldu kuzum nasip değilmiş bu ay tekrar deniyorumCanım ben senin yorumlarını görmüştüm hamilesin diye okumuştum
Anladım canım geçmiş olsun inşallah bu ay istediğimiz sonuçları alıcazkimyasal gebelik oldu kuzum nasip değilmiş bu ay tekrar deniyorum
bata beş gün var canımAnladım canım geçmiş olsun inşallah bu ay istediğimiz sonuçları alıcaz![]()
Bu erken gebelik sanırım? Normal test nasıl çıkıyorbata beş gün var canım
elimde normal test yok canım sipariş ettim birkaç güne gelmiş olurBu erken gebelik sanırım? Normal test nasıl çıkıyor
Hala iğne etkisi olabilir canım bişey diyemedim 14. Günü bekle bence az kalmış seninbu arada bu testi bayadır kullanıyorum yanlış pozitif göstermiyor
Aa hadi inşallahyok canım sekizinci gün negatif gördüm iğne etkisi gitmişti, bekliyorum bakalım testi tekrarlayacağım
Canım naptın nasıl çıktı sonucunyok canım sekizinci gün negatif gördüm iğne etkisi gitmişti, bekliyorum bakalım testi tekrarlayacağım
bat 2 mart dün 134 çıktı değerim canımCanım naptın nasıl çıktı sonucun
Aa hayırlı olsun çok sevindimbat 2 mart dün 134 çıktı değerim canım