Gebeliğe Hazırlık LETU ve nar suyu- yumurta gelismemis ve rahim ince

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

sabotta

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Ağustos 2016
299
100
98
35
merhabalar. Pcos um var benim. Bu ay LETU verdi doktorum. 10 ve 13.gunlerde kontole gittim yumurta gelismemis. Bu arada hergun 1 bardak NAR SUYU ictim. Kalinlik 13.gunde 5,5mm olmus. Moralim cok bozuldu. Bu konuda tecrubesi olan var mi?

Tecrübem yok ama benim de hafif bir incelik var. 14.gün 6.5 mm oluyor en fazla. Nar suyu iyi geliyor diye biliyorum ben de. Bir de doktorum bisiklete binmemi önermişti

Evet 27-28 günde bir oluyor. Sizde düzensizlik mi var ?
Evet cok duzensiz hatta. Su son bir yilda 4-5 defa ancak adet olmuşumdur. Nar suyu kalinlastirdi benimkini diye dusunuyorum. Ilk gebeligimde klomenin yaninda östrojen vermisti, o rahmimi kalinlastirdi ve gec dollenme ile gebe kalmistim. Simdi letu ile basladi, klomen inceltiyormus letu ile ostrojen destegine gerek yokmus. Ama benim icim rahat etmedi, nar suyu kullandim.

Evet cok duzensiz hatta. Su son bir yilda 4-5 defa ancak adet olmuşumdur. Nar suyu kalinlastirdi benimkini diye dusunuyorum. Ilk gebeligimde klomenin yaninda östrojen vermisti, o rahmimi kalinlastirdi ve gec dollenme ile gebe kalmistim. Simdi letu ile basladi, klomen inceltiyormus letu ile ostrojen destegine gerek yokmus. Ama benim icim rahat etmedi, nar suyu kullandim.
Geçmiş olsun canım Allah şifalar versin İnşaAllah bir an evvel meleğine kavuşursun 💐

Back
X