Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba, bugün 17. Gün hala adet olmadımMerhaba bende bugün çatlatma iğnesi yaptım sizde son durum nedir
Umarım pozitif sonuç görürsünüz 18. Günde pozitif görenler var diye biliyorumMerhaba, bugün 17. Gün hala adet olmadım
merhaba ovitrelle bir türlü bulamıyorum acaba hangi ilde ve semttesiniz siz ? bu konuda yardımcı olmanız mümkün müKızlar merhabaletu kullanıp 20 ocak’ta ovitrelle çatlatma iğnesi vuruldum. 14. Gün test yaptım negatif çıktı, beklenen adet tarihim 9-10 şubat, bugün 5 şubat henüz adet olmadım ve bekliyorum. Benim gibi ilk testi negatif çıkıp daha sonradan pozitif olan var mı acaba
merhaba ovitrelle bir türlü bulamıyorum acaba hangi ilde ve semttesiniz siz ? bu konuda yardımcı olmanız mümkün müUmarım pozitif sonuç görürsünüz 18. Günde pozitif görenler var diye biliyorum
İstanbul anadolu yakasındayım bende cok zor buldummerhaba ovitrelle bir türlü bulamıyorum acaba hangi ilde ve semttesiniz siz ? bu konuda yardımcı olmanız mümkün mü![]()
evet ben de Anadolu'dayım. Dediğiniz yerlere sordum yok dediler. demek ki tükenmiş çok teşekkür ederimİstanbul anadolu yakasındayım bende cok zor buldum
Lekelemem geldi malesef olmadıUmarım pozitif sonuç görürsünüz 18. Günde pozitif görenler var diye biliyorum
Adanada yaşıyorum ben, çok zor bulunan bir iğnemerhaba ovitrelle bir türlü bulamıyorum acaba hangi ilde ve semttesiniz siz ? bu konuda yardımcı olmanız mümkün mü![]()
Merhaba hangi eczane de bulmuştunİstanbul anadolu yakasındayım bende cok zor buldum