Revenrose Aktif Üye Kayıtlı Üye 28 Ağustos 2024 894 1.489 28 17 Nisan 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi Revenrose #41 Kubra- .!.: Anladm hakkonizda hayirlisi olsun inslh bende bugün iğne vurdurdum ama dün vurdur dedi doktor ben bugün bulabildim yine de vurdurdum bekliycem baklm Genişletmek için tıkla... Yaa Rabbi güzel haberler almayı nasip etsinnn
Kubra- .!.: Anladm hakkonizda hayirlisi olsun inslh bende bugün iğne vurdurdum ama dün vurdur dedi doktor ben bugün bulabildim yine de vurdurdum bekliycem baklm Genişletmek için tıkla... Yaa Rabbi güzel haberler almayı nasip etsinnn
K Kubra- Üye Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 7 Ekim 2024 353 33 13 27 17 Nisan 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi Revenrose #42 Revenrose .!.: Yaa Rabbi güzel haberler almayı nasip etsinnn Genişletmek için tıkla... Amin inslh allah gönlümüze göre versin inslh isteyen herkese nasip olur
Revenrose .!.: Yaa Rabbi güzel haberler almayı nasip etsinnn Genişletmek için tıkla... Amin inslh allah gönlümüze göre versin inslh isteyen herkese nasip olur
D Dantewn Aktif Üye Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 31 Ekim 2022 815 496 33 25 17 Nisan 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi Revenrose #43 Revenrose .!.: Tam olarak nasıl yaptın lütfen anlatır mısınız? Ayrıca 74 kiloyum şuan bu kilo gebe kalmaya engel midir sizce? Genişletmek için tıkla... 92 kilo hamile kaldım canım Hamilelik sürecim pcos geç yumurtlama çift rahim femara burada anlattım sorun olursa yazabilirsin
Revenrose .!.: Tam olarak nasıl yaptın lütfen anlatır mısınız? Ayrıca 74 kiloyum şuan bu kilo gebe kalmaya engel midir sizce? Genişletmek için tıkla... 92 kilo hamile kaldım canım Hamilelik sürecim pcos geç yumurtlama çift rahim femara burada anlattım sorun olursa yazabilirsin
Revenrose Aktif Üye Kayıtlı Üye 28 Ağustos 2024 894 1.489 28 17 Nisan 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi Revenrose #44 Dantewn .!.: 92 kilo hamile kaldım canım Hamilelik sürecim pcos geç yumurtlama çift rahim femara burada anlattım sorun olursa yazabilirsin Genişletmek için tıkla... Allah razı olsun canım Rabbim sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inşallah
Dantewn .!.: 92 kilo hamile kaldım canım Hamilelik sürecim pcos geç yumurtlama çift rahim femara burada anlattım sorun olursa yazabilirsin Genişletmek için tıkla... Allah razı olsun canım Rabbim sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inşallah
D Dantewn Aktif Üye Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 31 Ekim 2022 815 496 33 25 17 Nisan 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi Revenrose #45 Revenrose .!.: Allah razı olsun canım Rabbim sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inşallah Genişletmek için tıkla... Sağol canım senden de rabbim sana da hayırlı sağlıklı bi gebelik nasip etsin en kısa zamanda
Revenrose .!.: Allah razı olsun canım Rabbim sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inşallah Genişletmek için tıkla... Sağol canım senden de rabbim sana da hayırlı sağlıklı bi gebelik nasip etsin en kısa zamanda