- 14 Kasım 2022
- 16
- 4
- 1
- 25
- Konu Sahibi Dilek Mutlu
-
Hayır doktorum iki hafta gecikirse yaptır demiştiKan testi yaptırdın mı sanırım yumurta büyütme ilacı dimi
Hayal kırıklığına uğramak istemiyorum o yüzden biraz daha beklemek istiyorumLetu yumurta büyütmek için kullanılıyor akabinde çatlatma iğnesi yapılıyor. Adet süreni de geçti ise test yapman gerekir bence
Bir haftadır karın ağrısı var kasık mı karın mı çözemedim hem dört gözle olmayı bekliyorum hemde adet olmayayım diye dua ediyorum çok zorBekleyebildiğin kadar bekle... Nasıl bir hissiyattır çok iyi anlarım seni
Evet çok zor beklemek ben bugun test yaptım negatif rabbim büyük tevekkülle elimizden geleni yapıp bekleyeceğizBir haftadır karın ağrısı var kasık mı karın mı çözemedim hem dört gözle olmayı bekliyorum hemde adet olmayayım diye dua ediyorum çok zor
Umarım en kısa zamanda alırsın kucağına birbirimize duacı olalımEvet çok zor beklemek ben bugun test yaptım negatif rabbim büyük tevekkülle elimizden geleni yapıp bekleyeceğiz
Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun kızlar.Evet çok zor beklemek ben bugun test yaptım negatif rabbim büyük tevekkülle elimizden geleni yapıp bekleyeceğiz
Merhaba , üye değildim sörf seni merak ettiğim için üye oldum . Aslında kararsızdım yapıp yazmamaya ama yine de bir umut sorayım dedim sonuç ne ? İnşallah pozitiftir de bana da umut olursun .Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun kızlar.
Dualarımızda birbirimizi eksik etmeyelim...
Maşallah canım rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah. Beyza sen misin yoksa ?Kızlar selam letu ile gebe kaldım henüz çok yeni iğneden 12 gün sonra test yapın silik çizgi varsa 2 gün sonra tekrar edin koyulaşmışsa gebelik var adeti beklemeyin
Hayır malesef, ben adet oldumMaşallah canım rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah. Beyza sen misin yoksa ?
Canıımmmm. teşekküür ederim. Malesef olmadı tekrar letuya başladım adetin ikinci günü yani dün yine aynı işlemler tekrarlanacak cok üzgünüm...Merhaba , üye değildim sörf seni merak ettiğim için üye oldum . Aslında kararsızdım yapıp yazmamaya ama yine de bir umut sorayım dedim sonuç ne ? İnşallah pozitiftir de bana da umut olursun .
Çok çok sevindim sizin adınıza inanın. Dua edin bize de . Allah uzun sağlıklı ömürler versin cocugunuzlaKızlar selam letu ile gebe kaldım henüz çok yeni iğneden 12 gün sonra test yapın silik çizgi varsa 2 gün sonra tekrar edin koyulaşmışsa gebelik var adeti beklemeyin
Allah isteyen herkese istediği zamanda en hayırlısını versin inşallah. Ben bekledim ne demek olduğunu anlıyorum. Çok teşekkür ederimÇok çok sevindim sizin adınıza inanın. Dua edin bize de . Allah uzun sağlıklı ömürler versin cocugunuzla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?