LETU

Benim amh da 6.23 Rabbimden sabır diliyorum ölmüş gibi yaşıyorum şu an moralim sıfır
Pcosu olan yüzlerce kişinin burda hamile olma haberini okuduk. Neden bu kadar moralinizi bozuyorsunuz? Pcos kesinlikle gebe olmaya engel değil. Inositol kullanıyor musunuz? Eğer kullanmıyorsanız tavsiye ederim. D vitamininiz, B12 ve kan değerlerinizi düşükse yükseltin bir de haftanın en aşağı 4 günü 5 km gibi seri adımlarla yürüyüş yapın ve bol su tüketin. Kesinlikle paketli gıda yemeyin ve bol lifli sebzeler tüketin. Evvel Allah sağlıklı yumurtalar büyüyecek ve çatlayacaktır.

Maxijuno
Creavit inositol
D vitamini
Testeron içinde dekort kullanıyorum
Hep böyle içimde sıkıntı var bir de çevreden çok fazla geç kaldınız lafı işitiyorum (3 yıllık evliyim) psikolojim bozuldu. Pcos olup yıllarca çocuk sahibi olamayan insanları okudum iyice kötü oldum ama yazınız tokat gibi kendime getirdi beni teşekkür ederim, inşallah bende güzel haberler ederim

Ne kaç yıl evli olduğunuzun ne de kaç yaşında olduğunuzun bir önemi yok eğer anne olmak istiyorsanız. Kim be diyorsa cahilliğinden ya da zalimliğinden diyor. Kimse kendi bebeğini yaratmıyor. Dilerse Allah vakti gelince verecektir. Hiç moralinizi bozmayın. İnanın burda yüzlerce pcosu olup tedavisiz hamile olanı okudum. Sizin de inşaAllah en kısa zamanda güzel haberini alırız üstünüze düşeni yapmışsınız gerisi tevekkül ve dua, umutla ve huzurla inşaAllah

Amin inşallah, çok teşekkür ederim, iyiki varsınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…