Leyla-nn dn....12 Haziran.2009

tek kelimeyle muhteşem olmuşsun canım ya allah mutluluğunu daim etsin süpersin süperrrrzemuszemus

ayy leylacim cok tatli olmussun adasim masallah cok yakismissinizz allah bi omur boyu mutluluklar verir ins.

canım evinin kapılarını bize acmayı düşünüyormusun acaba? gerçi yatak odanı görmüştük ama herseyin tam yerleşmiş halini merak ediyorum :kedi: a.s.

evet canim,dusunuyorum.fotograf makinemin memory cardi yoktu,yeni aldim ondan ekleyemiyordum.daha bugun geldim turkiyeden.kendime bi geleyim eklerim :))

evet canim,ders aldik...

öncelikle allah mesut etsin,benimde düğünüm yakın tarihte.gelinlik ve saç konusunda aşırı titizim saçlarınızı çok beğendim..o modeli nasıl tarif ettiniz yada belirli bi adı var mı?gelinliğinizde çok harika..herşeyinizi çok beğendimm...umarım bu konularda yardım edebilirsin?mutluluklar....

Çok güzel olmuşsunuz bir ömür boyu mutluluklar dilerim . Yakında bende evlenicem makyajınızı nasıl yaptırdığınızı merak ettim özellikle de Allığı çok ışıltlı duruyor makyaj konusunda yardım ederseniz çok mutlu olucam .Şimdiden teşekkürler

ben katalogdan sectim sacimi.baska bi gelin yaptirmisdi.cok hosuma gitti bunu sectim.istersen resmimi kuafore goster yakisacaksa yapsin sana da.

makyaj konusunda nasil yardim edecegimi bilmiyorum ki :) yalnizca vizajist yani makyaji yapan kisiyi dogru sececeksin.bilmedigin birine kendini teslim etmeyeceksin.iyice arastir.kataloglarina falan bak.keske burda olsan da seni de gotursem onun yanina :)))

çok güzel bir çift olmuşsunuz, allah bir ömür boyu mutluluk versin, bu mutluluk en kısa zamanda bebişlerle kat kat artsın

Makyajımı yapacak kişileri güvenmiyorum,O yüzden kendi makyaj malzemelerimi götürüp tarif etmeye çalışcm. Senin makyajında kullanılan malzemelernin adlarını hatırlıyormusun ? Porselen makyaj mı yapılmıstı ,bi de allık toz mu terracotta mıydı?
çok soru sordum kusura bakma ilk defa beğendiğim tarzda makyaj gördüm ten ve saç rengimiz aynı .Ayrıntılı anlatırsan çok iyi olur. CEVAPLARIN İÇİN TEŞEKKÜRLER:teytey:

Maşallahhhh allah evliliğinide kendin kadar güzel devam etmeyi nasip etsin çok güzelsin maşallahhhhhh

Oy oy maşallah birbirinize çok yakışmışsınız en iyilerinden bi yaşam dilerim

leyla cım çoooook tatlısınız allah tamamına erdirsin bi yastıkta kocatsın inşallaaaaahh,bir ömür boyu mutluluklar diliyorum.....

senin makyaj malzemelerin hangi firma bilmiyorum ama onlar profosyonel olduklari icin profosyonel makjyaj urunleri kullaniyorlar.sen gittigin yere sor ne urunleri kullandiklarini.benim yaptirdigim yerde malzemeler hepsi markaydi.mesela ilk basta yuzumu Dior sutuyle sildiler.bilmiyorum TR-de var mi ama malzemelerin icinde MAK vardi...Cryolan vardi...bunlari hatirliyorum yalniz

çook güzel bir gelin olmuşsunzemuszemus...eşinle çook yakışıyorsunuz:1hug:...Allah nazardan korusun..bir yastıkta kocayın...

MAK mac olmasın...MAk benm bldiğim tır modeli
Cryolan mı...Kryolan olmasın canım...ayrıca PROF(O)SYONEL makyaj yapılmak zorunda her geline...
Sen Tr de nerdeydn bilmiorum ama DıOR Tr de bulunamayacak bi marka değil,hatta tr de bulunmayan marka yok artık...

Mutluluklar...

Son düzenleme:

Meltooo :roflol:

Rabbim mutlulugunuzu daim kilsin! Cok güzel bir gelin olmussun

Allah çirkin şansı versin dicem başka da bişey diyemicem :1closedeyes:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…