Lezbiyen arkadaslik

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Aynı durumdayım.kadin kadına yatak istiyorum lütfen yaz bana
Kaba oldu özür dilerim.cok hoş bı bayanım.erkek arkadaşım var.ama kadınlara bir ilgim var.cok hemde lütfen tanışalım.benimde ilk olucak.muhendis ve kültürlü bir bayanım.utancimdan ilk defa yaziyorum

Aynı durumdayım.kadin kadına yatak istiyorum lütfen yaz bana
Kadınlar Kulübü deyince içeride jartiyerle kombinezonla dolaşıp fantezinin dibine vuran lezbiyen veya bi kadınlar canlanmasın gözünüzde. Penye donla falan dolaşıyoruz genelde.

Kadın partner istiyorsanız burası değil yeri, bir sürü app var daha verimli kullanırsınız.

Kaba oldu özür dilerim.cok hoş bı bayanım.erkek arkadaşım var.ama kadınlara bir ilgim var.cok hemde lütfen tanışalım.benimde ilk olucak.muhendis ve kültürlü bir bayanım.utancimdan ilk defa yaziyorum
Oldu fakecim

Aman erkektir kesin bu.

Allah seni ve senin gibileri bildiği gibi yapsın pislik. Neyin dalgasını geçiyorsun acaba şu an biyerlerde yıkılmış bir binanın enkazında kalmış yahut sevdiklerini yitirmiş, insanların içi kan ağlıyor. Yüreklerimiz paramparça oluyor haberleri izledikçe. Sen gelmiş burda pisliğini saçıyorsun. Böyle bir günde dalga geçiyorsun. Keşke orda o enkaz altında kalan masum insanlar, bebekler, anne babalar değil de sen ve senin gibiler olsa !!!

Ooo Harun Abi, iyice havaya girmişsin bakıyorum

Utanan, ilk defa yazan insan "kadın kadına yatak istiyorum" diye lafa giriyor. Çok etkilendik hepimiz, hetero olmama rağmen ben bile bir elektriklendim şuan.
Bişey yapmayacak sadece sarılıp uyuyacakmış

Bişey yapmayacak sadece sarılıp uyuyacakmış
İstediğini yapsın o kısım bizi ilgilendirmez de, :) eşcinsellik sanki sadece seksten ibaretmiş gibi böyle yoz muhabbetlere de gerek yok, inandırıcı durmuyor. Şu ülkede bir eşcinselin öncelikli dertleri arasında mı acaba sevişecek insan bulmak? Bizi yiyor burada.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…