iste bizde oyle diyoz gidelim diye bagiryo goturun yatirin beni bide bugun cagirdim geldiler diyo kalkip gitcem keske gelmeseydim bnde daha demiyom bisey napim.
iste bizde oyle diyoz gidelim diye bagiryo goturun yatirin beni bide bugun cagirdim geldiler diyo kalkip gitcem keske gelmeseydim bnde daha demiyom bisey napim.
nesi yoki seker kolestrol 2 sene once beyin damari pilti ati gecici felc gecirdi 1 hafta yogun bakimda yati. 2 hafta once gozu sismis kapanmisdi acile gitik yikadilar gozunu damla verdiler cumartesi gunu anmlerde kaldim gece fenalasdi nefes alamiyodu ambulans cagirdik sabah 5 de ben gidemedim bebekten dolayi ablam giti sesi oralari goturmus yardim edin diye sora busuru test ultrasyon fln kalbinde yavaslama cikmis bide yuksek tansiyon meger gozunun oyle olmasida tansiyondanmis neyse oglene kadar yati sora doktor dedi 3 4 gun yatmasi lazim günlügü 2 bucuk milyar ambulans ozel hastaneye goturmus. bizde mecbur cikardik parasizligin gözü kör olsun vala ya. pazar gununden beride ayni annemle konusyom telde nasil diyom ii diyo bugun cagirdim geldiler bakyom ayni gel doktora gidelim diyincede kiziyo biliyo gitsek yatircaklar korkuyo. kusura bakma cnm uzun oldu
korkuyo hastaneye yatmaktan bide gecen yattiginda biz 1 hafta sabahtan geceye kadar hastanenin bahcesinde bekliyoduk ablamla diyo ben hastaneye yatsam gelceksiniz perisan olcksiniz cocuklarla sen yat iyles yeterki valla gelmem diyom ama yok. duzelmeyi bekliyo evde bakalim nolck bole