korkuyo hastaneye yatmaktan bide gecen yattiginda biz 1 hafta sabahtan geceye kadar hastanenin bahcesinde bekliyoduk ablamla diyo ben hastaneye yatsam gelceksiniz perisan olcksiniz cocuklarla sen yat iyles yeterki valla gelmem diyom ama yok. duzelmeyi bekliyo evde bakalim nolck bole
evdee duzelcegni sanmiyorum yarin 5.gun hala ayni nefes alamiyo konusmaya hali yok hastnye yatsa belki iy olur onada hak veryom aslinda okdar hastaligi varki hangi biriyle ugrasin
evdee duzelcegni sanmiyorum yarin 5.gun hala ayni nefes alamiyo konusmaya hali yok hastnye yatsa belki iy olur onada hak veryom aslinda okdar hastaligi varki hangi biriyle ugrasin
annem zaten yaninda da benide esim birakmiyoki gidim anca cumartesi gunleri kalabilyom erkek anlarmi halden bebis olmasaydi gun icinde gider gelirdim surekli ama bebek oldugu icin istemiyo gitmemi
Neresi ıslak bunun ,kandırmış seni kuru bu
Gerçek adın Mune mi?
Bizden korkuyor musun ,neden kaçıyorsun?
Baştaki kalp parçalanmış,2.de yamuk olmuş
Anaaa doğum günün müydü yazıyı yeni farkettim
Bir de ellerine sağlık kızının
Bir de mutlu yıllar sana ,yeni yaşın mutluluk ,huzur getirsin
He ismim mune :))) evde gerçek ismimden çok buradaki adım kullanılıyor :) kızımın ıslak kekine laf yok, çocuğum işten yorgun argın gelip yaptı bir de teşekkürler :))
Şahane olmuş ellerine sağlık Çok şanslısın ablacım
Ablacım senin doğum günün 12 Nisan diye hatırlıyorum yoksa kutlama bugün mü yapıldı
Doğum günün kutlu olsun ablacım birlikte daha nice mutlu yıllara
Doğru hatırlıyorsun ablacım, 12'si ama erken kutlama yaptık, teşekkür ederim gülüm, Allah sizlere de benim yaşlarıma erişip evlatlarınızın elinden kekler pastalar yemeyi nasip etsin inşallah
Nevreste'm deynepnaz'ı kara listeye aldığımı senden başka kimse bilmesin, aramızda hahahahahahaha
saçma gözüktüğünün farkındayım o_O ben komşu fırın kurabiyelerine İstanbul’da aşıktım. istanbuldan İzmit’e taşındım çok uzaklarda kaldı o minnoş kurabiyeler :mad: inanır mısınız yatıyorum kalkıyorum aklımda kepekli vişneli kurabiye. Hamilelerle dalga geçerdim o ne öyle kıtlık var gibi...
He ismim mune :))) evde gerçek ismimden çok buradaki adım kullanılıyor :) kızımın ıslak kekine laf yok, çocuğum işten yorgun argın gelip yaptı bir de teşekkürler :))
Doğru hatırlıyorsun ablacım, 12'si ama erken kutlama yaptık, teşekkür ederim gülüm, Allah sizlere de benim yaşlarıma erişip evlatlarınızın elinden kekler pastalar yemeyi nasip etsin inşallah
Nevreste'm deynepnaz'ı kara listeye aldığımı senden başka kimse bilmesin, aramızda hahahahahahaha
tesekkur ederim canım açıcam konuyu birazdan
Hem çalışıp hem eve gelip yarismayq katılmak hem endiseli hem heyecanli oldu benim için elimden geleni yaptım bakalım :))