En başarılı bulduğunuz ''Makarna Tarifi ''hangisidir?

• Ankete Katılan
    924
  • Anket Kapalı .
Yani siz daha iyi bilirsiniz canim evde duzelebilcek durumdaysa ısrar etmeyin uzulmesin ama illa yatması gerekiyorsa ikna edin bence

Yani siz daha iyi bilirsiniz canim evde duzelebilcek durumdaysa ısrar etmeyin uzulmesin ama illa yatması gerekiyorsa ikna edin bence
evdee duzelcegni sanmiyorum yarin 5.gun hala ayni nefes alamiyo konusmaya hali yok hastnye yatsa belki iy olur onada hak veryom aslinda okdar hastaligi varki hangi biriyle ugrasin

evdee duzelcegni sanmiyorum yarin 5.gun hala ayni nefes alamiyo konusmaya hali yok hastnye yatsa belki iy olur onada hak veryom aslinda okdar hastaligi varki hangi biriyle ugrasin
Bi yerden başlamak lazım canım evde daha kötü olur ozaman nobetlese kalsaniz yanında bi gün annen bi gün sen

Bi yerden başlamak lazım canım evde daha kötü olur ozaman nobetlese kalsaniz yanında bi gün annen bi gün sen
annem zaten yaninda da benide esim birakmiyoki gidim anca cumartesi gunleri kalabilyom erkek anlarmi halden bebis olmasaydi gun icinde gider gelirdim surekli ama bebek oldugu icin istemiyo gitmemi

Hepinize çooook teşekkür ederim

He ismim mune :))) evde gerçek ismimden çok buradaki adım kullanılıyor :) kızımın ıslak kekine laf yok, çocuğum işten yorgun argın gelip yaptı bir de teşekkürler :))
Doğru hatırlıyorsun ablacım, 12'si ama erken kutlama yaptık, teşekkür ederim gülüm, Allah sizlere de benim yaşlarıma erişip evlatlarınızın elinden kekler pastalar yemeyi nasip etsin inşallah

Nevreste'm deynepnaz'ı kara listeye aldığımı senden başka kimse bilmesin, aramızda hahahahahahaha

Hanımlar,
konuyu bdvye açtı diye kızcağızı banlamak zorunda kaldım ama hamileymiş aşeriyor, istediği kurabiyenin tarifini bilen var mı?

Günaydın
Doğum günün kutlu olsun ablacım
Tamam kimseye söylemem

tesekkur ederim canım açıcam konuyu birazdan
Hem çalışıp hem eve gelip yarismayq katılmak hem endiseli hem heyecanli oldu benim için elimden geleni yaptım bakalım :))
Gördüm tatlım harika olmuş
Aynen bende hiç görmedim -VUSLAT- abla iyi misin

Rahatsızdım canlarım, dün bütün gün yattım:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…