En başarılı bulduğunuz ''Makarna Tarifi ''hangisidir?

• Ankete Katılan
    924
  • Anket Kapalı .
bitek watsp kulandigim icin oraya baktim orada duzelmis digerleride düzelmisdir

Keske gitmeseydin canım evde dinlenirdin,
Saol canım benim ❤
istemiyerek geldim zaten cumartesi anneme gidyom kalyom pazar buraya gelyom evler yakin. saat 3 olmus esim aradi gitmedinmi diye birazdan gitcem dedim bi sinirlendi tmm gitme gelyom seni alip eve gidelim bilmem ne bnde ciktim geldim napim mecbur.

istemiyerek geldim zaten cumartesi anneme gidyom kalyom pazar buraya gelyom evler yakin. saat 3 olmus esim aradi gitmedinmi diye birazdan gitcem dedim bi sinirlendi tmm gitme gelyom seni alip eve gidelim bilmem ne bnde ciktim geldim napim mecbur.
Ne kadar zor bir durum eşinle gitsen tamam da tek basına niye seni zorluyor ki ailesine
Neyse canım aksam oldu zaten gidersiniz evinize birazdan

Ne kadar zor bir durum eşinle gitsen tamam da tek basına niye seni zorluyor ki ailesine
Neyse canım aksam oldu zaten gidersiniz evinize birazdan
anneme gelince yalvar yakar anemde kalmak icin izin alyom sbahta o gec uyaniyor o gelene kadar bazen geliyodum bazen onu bekliyodum simdi gecen hafta babam rahatsizlandi gelmedim bu haftada geç gelince hemen tavir yapiyo erkek mileti iste anlarmi aslinda bn onu bekledim gel beraber gidelim diye cunku 1 hafta boyunca ne annesi ne babasi ariyipde gecmis olsun baban nsi oldu diye sormadi benimde zoruma giti dogal olarak oyuzden tek gitmek istemedim

Karşılıklı beklentiler yerine gelmeyince tartışma problem kaçınılmaz oluyor canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…