anneme gelince yalvar yakar anemde kalmak icin izin alyom sbahta o gec uyaniyor o gelene kadar bazen geliyodum bazen onu bekliyodum simdi gecen hafta babam rahatsizlandi gelmedim bu haftada geç gelince hemen tavir yapiyo erkek mileti iste anlarmi aslinda bn onu bekledim gel beraber gidelim diye cunku 1 hafta boyunca ne annesi ne babasi ariyipde gecmis olsun baban nsi oldu diye sormadi benimde zoruma giti dogal olarak oyuzden tek gitmek istemedim
hosbuldum abla ilk üye oldugum zman bilgim yoktu ozman birine atarlanmisdim ozman banlanmisdim bu 2 oldu önüm acildi artik devami gelmez umarim az çenemi tutarsam
hosbuldum abla ilk üye oldugum zman bilgim yoktu ozman birine atarlanmisdim ozman banlanmisdim bu 2 oldu önüm acildi artik devami gelmez umarim az çenemi tutarsam
aynen iste ozmanda diyo haftaya annene gidersin bekle. mecbur yani zaten evliligin kurali erkek ailesiyle ii olursan esinlede iysindir yalanlada olsa iy olcaksin iste
aslinda bana cok iyler artik bilmiyom her hafta gelyom diyemi ama bi baban nasi oldu diye sormak zor degil gecen sene babam felc gecirmisdi ozman da bi gecmis olsuna gelmediler evler karsilikli insanda sinir oluyo zaten ilk zamanlar cok sorunlar yasadik soradan toparladik
istemiyerek geldim zaten cumartesi anneme gidyom kalyom pazar buraya gelyom evler yakin. saat 3 olmus esim aradi gitmedinmi diye birazdan gitcem dedim bi sinirlendi tmm gitme gelyom seni alip eve gidelim bilmem ne bnde ciktim geldim napim mecbur.