En başarılı bulduğunuz ''Makarna Tarifi ''hangisidir?

• Ankete Katılan
    924
  • Anket Kapalı .
Düşüncesiz davranmıslar canım ama yinede eşinle kötü olma evde huzur olmayınca cook zor olur canım

aynen iste ozmanda diyo haftaya annene gidersin bekle. mecbur yani zaten evliligin kurali erkek ailesiyle ii olursan esinlede iysindir yalanlada olsa iy olcaksin iste
Yok aslında erkek o dengeyi kuracak. Ailesine ve eşine birbirlerine karşı sevgili saygılı olmaları gerektiğini anlatacak bıkmadan usanmadan..

Yok aslında erkek o dengeyi kuracak. Ailesine ve eşine birbirlerine karşı sevgili saygılı olmaları gerektiğini anlatacak bıkmadan usanmadan..
aslinda bana cok iyler artik bilmiyom her hafta gelyom diyemi ama bi baban nasi oldu diye sormak zor degil gecen sene babam felc gecirmisdi ozman da bi gecmis olsuna gelmediler evler karsilikli insanda sinir oluyo zaten ilk zamanlar cok sorunlar yasadik soradan toparladik

Bizim neyimiz eksik erkeklerden dimi ?
aynen :))
Kız yoksa şu 50. Evlilik yılında düğün yapanlara mı gittiniz
yok bunlar genç taze daha baharında yani hemen arka komşum
istemiyerek geldim zaten cumartesi anneme gidyom kalyom pazar buraya gelyom evler yakin. saat 3 olmus esim aradi gitmedinmi diye birazdan gitcem dedim bi sinirlendi tmm gitme gelyom seni alip eve gidelim bilmem ne bnde ciktim geldim napim mecbur.
her zaman ki erkek tribi ://
Değildi ben yazmıştım ya üyeye gelirsen nick değiş nickine talibim falan diye
Yok artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…