Çamaşır ve Kurutma Makineleri Lg F1443KDS9 – 11 Kg – 1400 devir çamaşır makinesini kullanan var mı?

Kızlar çok güldüm sayenizde. Trafik polisi hanımları için ideal makine ha :9:

sizi güldürmek için dedik zaten :) şaka bir yana düşününce mantıklı gelmiyor mu? hergün en az 1 saat gömleği yıkayacağına ki bir de kurumasını beklemek var, at buharlı tazelemeye 20 dakikada hem mis gibi koksun hem de kırışıklık falan az olsun....

sizi güldürmek için dedik zaten :) şaka bir yana düşününce mantıklı gelmiyor mu? hergün en az 1 saat gömleği yıkayacağına ki bir de kurumasını beklemek var, at buharlı tazelemeye 20 dakikada hem mis gibi koksun hem de kırışıklık falan az olsun....

Aynen öyle, çok doğru söylüyorsun... kocam malesefki polis falanda değil, yada otobüs şöförüde değil :) ama teknoloji güzel kabul ediyorum :)

Buharlı tazeleme gerçekten güzel ama. Özellikle ablam beslenme uzmanıdır ve mutfakta çalışır. Haftada bir beyaz önlüklerini getirir oldu bana. :1:

Canımmm o beyaz önlüklerin nasıl yağ koktuğunu tahmin bile edemezsin. Yıkadıktan sonra bile çıkmıyor o kokular, korkunç ama buharlı tazeleme iş görüyor.

Evet canım çok araştırdık, sonunda bu makineyi almaya karar verdik. İlk başta pahalı geldi ama şimdi çok memnunum.

Evet canım çok araştırdık, sonunda bu makineyi almaya karar verdik. İlk başta pahalı geldi ama şimdi çok memnunum.

süper.. zaten eski makinenizi bozmaya çalışıyordunuz sırf bunu almak için :)
forumda bu makineyi kullanan bir olması çok iyi oldu.. şimdi size bir sürü sorularım olacak :)

Baya sessiz çalışıyor, banyom yatak odamın yanında benim, eşim uyurken çalıştırıyorum sıkma zamanında bile duyulmuyor sesi kesinlikle yan odalardan.

Baya sessiz çalışıyor, banyom yatak odamın yanında benim, eşim uyurken çalıştırıyorum sıkma zamanında bile duyulmuyor sesi kesinlikle yan odalardan.

peki 30 dakikada 30 derecede yıkama programında çamaşırlar temiz yıkanıyor mu? sonuçta kısa süre ve düşük derece...

Benim en çok kullandığım program o canım. Çok pratik ve kullanışlı bir yıkama programı. Tertemiz çıkıyor makineden çamaşırlar.

Evet, 800 devirde sıkıyor ve şöyle söyleyeyim 1000 devirde bir çok kırışık olmuyor çamaşırlar. Sıkma ve yıkama hareketleri çok iyi makinenin.

Back
X