LG kırmızı buzdolabı :))

ilaydahey

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
6 Mayıs 2008
2.910
459
163
kızlar çok güzel bu ya gördüğüm anda vuruldum kaydirigubbakcemile3
üstünde çiçek deseni onun aralarındada savaroski taşları var
aslında fazla geniş değil içi dar gibi ama yeni evliye yeter boshayallersmile
ama fiyatı biraz fahalı 3,800-4,400 arası değişiyo sempatiksalakcinni
sizde fikirlerinizi söyleyin
çokmu pahalı mesela bide bişey sorcam seneye kadar bunun parası inermi bilmiyorumkismile

da9deedd5f06714e528917cc299cd40c.jpeg

f2bc038aa35cb6c20466f494ef7018ae.jpg

bc1880afeb39455742b1788a13df07ee.jpg

seneye kadar inmez özel üretim bunlar istinye parkta görmüştüm çamaşır makinesi flnda vardı ama benden tavsiye ilerrde sıkılabilecegin bişi alma çok guzel ama pahalıda

demi ya pahalı
ama düşünüyorum böyle iki kapılı buzdolapları 3000 3500 civarı zaten biraz fazladan nolcak diyorum ama bilmiyorum
sıkılmam heralde yakından daha güzel çok beğendim çünkü
gerçi daha var düğüne ama kaydirigubbakcemile3

ne kadan tatlı bişe bu böylee.. kırmızı olsun 3 kuruş fazla olsun hahah
ben olsam alırdım severim böyle vektörel desenli eşyaları )

ben cok begendım bu buzdolabını almayı düşünüyorduk ama mufagıma ölçüleri olmadı cok geniş birde gümüş rengi cıkmış swaroski taşlı oda cok güzel boshayallersmile

gümüşünü görmüştüm 2 ay önce..model harika ama içi geniş değil yeterince.yeni evli için uysa dahi bisüre sonra derinliğinden yana sıkıntı yaşama ihtimalimiz olabilir diye üzülerek vazgeçtik bu modelden.yoksa nişanlım da ben de aslında bayıldık...

evet içi dar ama yeni evlilere yeter yaa kaydirigubbakcemile3
mutfakta süper durur, ama gerçekten bi tencere zor sığar bi rafa :1rolleyes:

evde tek ben yaşasam hiç düşünmem alırım da nişanlımı düşününce üzülerek bize yetmeyeceğini düşünüyorum:))) yemek yemek en büyük hobisidir de o açıdan:)))

bende media markta gördüm ama benim mutfağım pembe yaa sadece kırmızısı var çok sırıtır :( taşlı şeylere bayılıyorum

Back
X