• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lgp970 mi ıphone 4 mü ?

Caulfield-

Guru
Kayıtlı Üye
31 Mart 2008
8.769
1.121
373
arkadaslar ıkı telefon arasında kaldım.ıkısınınde ozellıklerı hemen hemen aynı gıbı fıyatları da ..
kullanan arkadaslar hangısını tavsıye edersınız ?

arkadaslar ıkı telefon arasında kaldım.ıkısınınde ozellıklerı hemen hemen aynı gıbı fıyatları da ..
kullanan arkadaslar hangısını tavsıye edersınız ?

canım lg kardeşim kullanıyor ve hiç memnun değil sürekli donuyor, wifi sorunu yaşıyor, telefon kendi kendine triplere giriyor :27:

lgye para vermeye değmez yani..

diğeride apple anlatmaya bile gerek yok..

canım lg kardeşim kullanıyor ve hiç memnun değil sürekli donuyor, wifi sorunu yaşıyor, telefon kendi kendine triplere giriyor :27:

lgye para vermeye değmez yani..

diğeride apple anlatmaya bile gerek yok..

cnm aldım ben .
lg aldım .donma problemı yasamıyorum .yalnız tek sıkıntı aparatlarını pıyasada bulmak cok zor.
kılıftı kapaktı gercekten bulamıyorum .o yuzden bır pısmanlık yasıyorum .yoksa ozellıklerınden ve donma problemı gıbı bır rahatsızlıgım yok .ve cok hafıf .
apple almamamın sebebı de herkesın elınde gorur olmam.kızılay dagıtmıs gıbı herkesde var.
ama lg aparat bulma konusun da gercekten sıkıntı yasıyorum.

cnm aldım ben .
lg aldım .donma problemı yasamıyorum .yalnız tek sıkıntı aparatlarını pıyasada bulmak cok zor.
kılıftı kapaktı gercekten bulamıyorum .o yuzden bır pısmanlık yasıyorum .yoksa ozellıklerınden ve donma problemı gıbı bır rahatsızlıgım yok .ve cok hafıf .
apple almamamın sebebı de herkesın elınde gorur olmam.kızılay dagıtmıs gıbı herkesde var.

optimus black ben de kullanıyorum, kılıf-kapak vs konusunda ggdan faydalanabilirsin yoksa büyük elektro marketlerde yok canım.. bir de apple'ın maalesef çin malı 100-150 tllik birebir taklitleri nedeniyle herkeste var.. ben çok memnunum açıkçası, sadece şarjı biraz daha gitseydi keşke..

optimus black ben de kullanıyorum, kılıf-kapak vs konusunda ggdan faydalanabilirsin yoksa büyük elektro marketlerde yok canım.. bir de apple'ın maalesef çin malı 100-150 tllik birebir taklitleri nedeniyle herkeste var.. ben çok memnunum açıkçası, sadece şarjı biraz daha gitseydi keşke..

evet cnm ben de aynısını dusundum .ele dusmus resmen kafamı cevırsem herkesde apple var .cakmasıda cıkmıs ,orjınalden farkı yok .
o yuzden sogdum .dedıgın gıbı yaparım o zaman google dan faydalanmak olacak.keske su aparatlarıda bulması kolay olsa cok ıyı olacakmıs.

cnm aldım ben .

canım şölede bi durum var, bazen piyasaya sürülen serilerde problem olabiliyor..

örneğin yeğenimle aynı modeli 4 ay farkla aldığımızda benim ki taş gibiyken onun tlfunda olmayan kalmadı :27:

belki de kardeşimin aldığı seriler problemliydi bilemiyorum..

apple gerçekten çok hoş, ben bayılıyorum ancak söylediğin gibi herkesin elinde orjinalinden çakmasına kadar var..

ve kötü tarafı sürekli yeniliyor kendini şuan için 2 milyara alacağım tlf belkide bi kaç aya yarı fiyatına düşecek özellikle spotları dahada düşük fiyatlara..

bu yüzden bende hala tlfumu yenilemeye kararsızım..

samsungu eledim..

nokia ile böğürtlen arasındayım, bakalım..

tlfun hayırlı olsun canım, güzel günlerde kullan..

evet lgnin aksesuar problemi var ancak aradığının çoğuda internette vardır, araştır..:54:

canım şölede bi durum var, bazen piyasaya sürülen serilerde problem olabiliyor..

örneğin yeğenimle aynı modeli 4 ay farkla aldığımızda benim ki taş gibiyken onun tlfunda olmayan kalmadı :27:

belki de kardeşimin aldığı seriler problemliydi bilemiyorum..

apple gerçekten çok hoş, ben bayılıyorum ancak söylediğin gibi herkesin elinde orjinalinden çakmasına kadar var..

ve kötü tarafı sürekli yeniliyor kendini şuan için 2 milyara alacağım tlf belkide bi kaç aya yarı fiyatına düşecek özellikle spotları dahada düşük fiyatlara..

bu yüzden bende hala tlfumu yenilemeye kararsızım..

samsungu eledim..

nokia ile böğürtlen arasındayım, bakalım..

tlfun hayırlı olsun canım, güzel günlerde kullan..

evet lgnin aksesuar problemi var ancak aradığının çoğuda internette vardır, araştır..:54:

cnm cok tesekkur ederım .
ben lgp970 ıle apple 4 arasın da kalmıstım .
o zaman ıkısınınde fıyatı hemen hemen aynı gıbıydı .aralarında 150-200tl gıbı bır rakam oynuyordu .
sen apple hangısını kulanıyorsun 4 olanı mı ?
kaca almıstın ?
bır de dedıgın gıbı sureklı kendını yenılıyor .yenısı cıkınca dıgerının de bır havası kalmıyor

Iphone üzerine telefon tanımam ben. Iphone satarkende en az zarar ettiren telefondur. Şuan 3gs'lerin fiyatı bile 1.250-1.300 civarı. Modellerini de sık yenilemiyor aksine 2 yıldır herkes iphone 5 beklerken o 4s'i sürdü piyasaya ve herkesi hüsrana uğrattı mesela. Görünüş bakımından hiç, özellik bakımından az fark vardı 4'le arasında. Benim görüşüm yenilediği tasarım değil app storedaki uygulama-oyun çeşitliliğidir. Sırf uygulamalar için bile iphone tercih edilir.

Back
X