LGS sinavi oncesi parmagin kırılması

sonanda

Nirvana
Kayıtlı Üye
29 Nisan 2013
16.167
31.001
798
Herkese merhaba. LGS sinavina girecek tum yavrularimiza basarilar dilerim. Oglum da yarin o sinava gireceklerden. Bugun son gun, artik ders calismayi birakti. Ise giderken yanimda onu da goturdum. Ben final sinavi kagitlarini okurken o da yanimda duruyordu. "Sıkıldım, ben basket oynayacagim" dedi. Gitme dedim. O arada ogrencim de geldi. Hocam beraber oynariz bir sey olmaz dedi. Gitmeyin desem de gittiler. Top parmagina gelmis. Yazi yazdigi sol elinin serce parmagi kırilmis. Atel takildi. Doktor sinavda atele izin vermeyebilirler dedi. Heyet raporu alinip faks cekilmesi gerekiyormus. Saat 17:00 bu arada. Doktor olmazsa sinavda ateli cikarsin dedi. Sen butun sene calis, sinava hazirlan, git parmagini kır. Hem de yazi yazdigi elini. Dua eder misiniz LGS ye girecek tum cocuklarimiz icin? Tesekkur ederim.

Gecmiş olsun, allah zihin acıklıgı versin, inşallah güzel puanla gelir..
Normalde bende herşeye izin veririm ama bir yere gidecegimiz zaman mutlaka bişi olur diye cogu şeyden kısıtlarım..

Aynisi yigenimin başına geldi. Ösym hemen arayın. Biz habersiz gittik son anda tlf trafiği çok yoğundu sınav başlamadan alçıyı söktük binbir zorluk ile. 2 dk sonra ösym den aradılar sınava girebilirsiniz diye.

Bizde alci yok ama atel var. Doktor sarmadi, sargili olursa izin vermezler diye. Saatte gec oldugu icin heyet raporu da alamadik. Tek doktorun raporu da olmuyormus. Belki acik olursa izin verirler dedi. Metal atel. Sadece tel olunca,Sargisiz, kopya olayi olmaz gorunuyor diye izin verirler muhtemelen dedi. Vermezlerse de ateli cikarmaktan baska yapacak birsey yok dedi.
Sizin yasadiklariniz da cok zormus gercekten. Cok gecmis olsun. Sinav stresiyle beraber epey bir stres yasamissiniz. Umarim sinavi iyi gecmistir.

Stres yapmasın oğlunuz siz telkinde bulunun bu şekilde girmene izin verirler ben elimden geleni yapıcam diyin.basarilar sinavda yavruya

Merhaba. Ben de yarınki sınavda görevliyim. Atele izin verirler merak etmeyin. Kapıdan girerken yanında olun açıklamak için yeter. Geçmiş olsun oğlunuza. Allah zihin açıklığı versin.

Atel veya alçı kabul etmiyorlar kac kisinin alcisini cikarttirdilar. Oncesinde mutlaka osym ye bildirin yoksa mecbur ateli cikarip gider sadece serce parmagin hasar gormesi şans, yazi yazabilir. Ama sinavdan once mutlaka tesirli bi agri kesici alsin agrisi olursa sinavi olumsuz etkileyebilir. Basarili olur insallah...

birincisi oglunuza kesinlikle niye yaptin baktin dinlemedin tarzi seyler soylemeyin.olan olmus artik tam tersine yaparsin ne olacak alt tarafi kucuk biseu diyin yani moral verin.belki biraz daha zorlanir ama cokta etkileyecegini dusunmuyorum.bende sinava girmeden once sinav suresini kacirmis kapida baya agladiktan sonra iceri alinmistim.kim olsa o stres kaygidan sonra yapamazdi ama benimki gayet iyi gecmis atanmistimoglunuza guzel seyler soyleyin endise etmeyin

Canım çok çok geçmiş olsun.Eğer ağrısı olmayacaksa Ateli çıkarın..Büyük bir emek var.Sağ eliyle de güzelce isaretleyebilir.

Moralini bozmasın siz de soğukkanlı olun.Sizin üzüldüğünuzü de görürse modu iyice düşer. .
Benim de oğlum yarın sınava girecek ..Tüm öğrencilere başarılar diliyorum.Rabbim emeklerini, çabalarını karşılıksız bırakmasın. Gönüllerinden geçen Liselere sağlıkla yerleşsinler inşallah.

Çok geçmiş olsun.Bu sınavda çok sıkıntı yapmazlar merak etmeyin. Atele izin verilir. Emeğinin karşılığını alır inşallah oğlunuz :)

Tesekkur edeim oglunuza basarilar dilerim. Gonlundeki olsun insallah.

Sizin adiniza cok sevindim. Umarim oglumun da sinavi iyi gecer. Tum cocuklarin da. Hepsi bir yil cok calistilar, emek verdiler. Cok tesekkurler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…