Cok tesekkur ederimÇok geçmiş olsun, olan olmuş atelsiz durmasıni doktor onaylamış o şekilde gider ama parmağı sizlar agrirsa kuzunun, ağrı kesici falan alsın.
Sınavda tüm gençlere başarılar.
Bizde alci yok ama atel var. Doktor sarmadi, sargili olursa izin vermezler diye. Saatte gec oldugu icin heyet raporu da alamadik. Tek doktorun raporu da olmuyormus. Belki acik olursa izin verirler dedi. Metal atel. Sadece tel olunca,Sargisiz, kopya olayi olmaz gorunuyor diye izin verirler muhtemelen dedi. Vermezlerse de ateli cikarmaktan baska yapacak birsey yok dedi.Aynisi yigenimin başına geldi. Ösym hemen arayın. Biz habersiz gittik son anda tlf trafiği çok yoğundu sınav başlamadan alçıyı söktük binbir zorluk ile. 2 dk sonra ösym den aradılar sınava girebilirsiniz diye.
Insallah. Cok tesekkur ederim. Bunda da bir hayır vardir umarim.Ben bir sinava bunun gibi girip saglam girenlerden basarili olmustum
Kalbinizi bozmayin.
Her serde hayir vardir.
Canım çok çok geçmiş olsun.Eğer ağrısı olmayacaksa Ateli çıkarın..Büyük bir emek var.Sağ eliyle de güzelce isaretleyebilir.Herkese merhaba. LGS sinavina girecek tum yavrularimiza basarilar dilerim. Oglum da yarin o sinava gireceklerden. Bugun son gun, artik ders calismayi birakti. Ise giderken yanimda onu da goturdum. Ben final sinavi kagitlarini okurken o da yanimda duruyordu. "Sıkıldım, ben basket oynayacagim" dedi. Gitme dedim. O arada ogrencim de geldi. Hocam beraber oynariz bir sey olmaz dedi. Gitmeyin desem de gittiler. Top parmagina gelmis. Yazi yazdigi sol elinin serce parmagi kırilmis. Atel takildi. Doktor sinavda atele izin vermeyebilirler dedi. Heyet raporu alinip faks cekilmesi gerekiyormus. Saat 17:00 bu arada. Doktor olmazsa sinavda ateli cikarsin dedi. Sen butun sene calis, sinava hazirlan, git parmagini kır. Hem de yazi yazdigi elini. Dua eder misiniz LGS ye girecek tum cocuklarimiz icin? Tesekkur ederim.
Çok geçmiş olsun.Bu sınavda çok sıkıntı yapmazlar merak etmeyin. Atele izin verilir. Emeğinin karşılığını alır inşallah oğlunuz :)Herkese merhaba. LGS sinavina girecek tum yavrularimiza basarilar dilerim. Oglum da yarin o sinava gireceklerden. Bugun son gun, artik ders calismayi birakti. Ise giderken yanimda onu da goturdum. Ben final sinavi kagitlarini okurken o da yanimda duruyordu. "Sıkıldım, ben basket oynayacagim" dedi. Gitme dedim. O arada ogrencim de geldi. Hocam beraber oynariz bir sey olmaz dedi. Gitmeyin desem de gittiler. Top parmagina gelmis. Yazi yazdigi sol elinin serce parmagi kırilmis. Atel takildi. Doktor sinavda atele izin vermeyebilirler dedi. Heyet raporu alinip faks cekilmesi gerekiyormus. Saat 17:00 bu arada. Doktor olmazsa sinavda ateli cikarsin dedi. Sen butun sene calis, sinava hazirlan, git parmagini kır. Hem de yazi yazdigi elini. Dua eder misiniz LGS ye girecek tum cocuklarimiz icin? Tesekkur ederim.
Tesekkur edeim oglunuza basarilar dilerim. Gonlundeki olsun insallah.Canım çok çok geçmiş olsun.Eğer ağrısı olmayacaksa Ateli çıkarın..Büyük bir emek var.Sağ eliyle de güzelce isaretleyebilir.
Moralini bozmasın siz de soğukkanlı olun.Sizin üzüldüğünuzü de görürse modu iyice düşer. .
Benim de oğlum yarın sınava girecek ..Tüm öğrencilere başarılar diliyorum.Rabbim emeklerini, çabalarını karşılıksız bırakmasın. Gönüllerinden geçen Liselere sağlıkla yerleşsinler inşallah.
Cok tesekkur ederim guzel dileginiz icin. Umarim ateli sorun etmezler.Çok geçmiş olsun.Bu sınavda çok sıkıntı yapmazlar merak etmeyin. Atele izin verilir. Emeğinin karşılığını alır inşallah oğlunuz :)
Sizin adiniza cok sevindim. Umarim oglumun da sinavi iyi gecer. Tum cocuklarin da. Hepsi bir yil cok calistilar, emek verdiler. Cok tesekkurler.birincisi oglunuza kesinlikle niye yaptin baktin dinlemedin tarzi seyler soylemeyin.olan olmus artik tam tersine yaparsin ne olacak alt tarafi kucuk biseu diyin yani moral verin.belki biraz daha zorlanir ama cokta etkileyecegini dusunmuyorum.bende sinava girmeden once sinav suresini kacirmis kapida baya agladiktan sonra iceri alinmistim.kim olsa o stres kaygidan sonra yapamazdi ama benimki gayet iyi gecmis atanmistimoglunuza guzel seyler soyleyin endise etmeyin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?