Cok tesekkur ederim. Yuregimi rahatlattiniz cok sagolun.Merhaba. Ben de yarınki sınavda görevliyim. Atele izin verirler merak etmeyin. Kapıdan girerken yanında olun açıklamak için yeter. Geçmiş olsun oğlunuza. Allah zihin açıklığı versin.
Agri kesici vermeyi ben de dusundum. Bildirnek icin biraz gec kaldik cunku kırık olduginda mesai saati bitmisti. Heyet raporunu fakslamak gerekiyormus. Cok sagolun guzel dilekleriniz icin. Tum cocuklara basarilar dilerim.Atel veya alçı kabul etmiyorlar kac kisinin alcisini cikarttirdilar. Oncesinde mutlaka osym ye bildirin yoksa mecbur ateli cikarip gider sadece serce parmagin hasar gormesi şans, yazi yazabilir. Ama sinavdan once mutlaka tesirli bi agri kesici alsin agrisi olursa sinavi olumsuz etkileyebilir. Basarili olur insallah...
Iyi gectigini soyluyor. Soru kagitlarini sonra vereceklermis. Atel ile ilgili sorun cikarmadilar. Umarim kazanir. Cevaplar aciklaninca buradan paylasirim. Cok tesekkur ederim.Oğlunuz naptı çok merak etttim umarım güzel geçmiştir.
Sizin nasil gecti? Umarim iyidir.Arkadaşlar dualarınızı eksik etmeyin.09:30'da sınav başlayacak. .Yavrularımıza Allah zihin açikligi versin.
Oğlum çok emek verdi.1 sene neredeyse hergün soru çözdü,hazırlandı. .Emeklerinin karşılığını alsınlar inşallah.
Canım biz kitapçığımızı sınavdan sonra aldık. Sözel çok iyi ama sayisaldan matematik kötü.Sizin nasil gecti? Umarim iyidir.
Canım oglunun nasıl geçti sınavı?Arkadaşlar dualarınızı eksik etmeyin.09:30'da sınav başlayacak. .Yavrularımıza Allah zihin açikligi versin.
Oğlum çok emek verdi.1 sene neredeyse hergün soru çözdü,hazırlandı. .Emeklerinin karşılığını alsınlar inşallah.
Canım sözeli Full fakat matematikten yanlışı fazla.Artık yüzdelik dilimin açıklanmasını bekleyeceğiz. Fakat kendisi çok üzülüyor .Çok çalışmıştı, küçücük bedeniyle sabah 7 de okula gidip gece 12-1 'e kadar uyumayıp soru çözüyorduCanım oglunun nasıl geçti sınavı?
Rabbim emeklerinin karşılığını verir inşallah.Canım sözeli Full fakat matematikten yanlışı fazla.Artık yüzdelik dilimin açıklanmasını bekleyeceğiz. Fakat kendisi çok üzülüyor .Çok çalışmıştı, küçücük bedeniyle sabah 7 de okula gidip gece 12-1 'e kadar uyumayıp soru çözüyordu
Dilerim gonlundeki olur evladinizin. Biz de yuzdelik dilimi bekliyoruz. Bizde de ikilemde kaldiklarini bos biraktigi icin matematikte 6 bosu var. Bu kadar bos beni dusunduruyor. Gecen seneki yuzdelik dilime gore istedigi fen lisesi oluyor. Ancak full yapanlar da olunca birsey diyemiyorum. Ikinci nitelikli okul kesin oluyor ama oglum fen lisesi istiyor. Dilerim gonulletindekini kazanirlar.Canım sözeli Full fakat matematikten yanlışı fazla.Artık yüzdelik dilimin açıklanmasını bekleyeceğiz. Fakat kendisi çok üzülüyor .Çok çalışmıştı, küçücük bedeniyle sabah 7 de okula gidip gece 12-1 'e kadar uyumayıp soru çözüyordu
Cute ilgin icin tesekkurler. Ogl7m yuzde 10 luk dilimde. Yuzdelik dilimler cok yukselmis. Puan olarak bakildiginda yasadigimiz sehirdeki fen lisesi icin yeterli ancak yuzdelik dilimler onemli. O yuzden bilemiyorum. Yerlestirmeler yapildiginda durumu buradan yazarim.sonanda canım oglunun sonucları nasıl?
Insallah cok guzel bır yer olur canım .Cute ilgin icin tesekkurler. Ogl7m yuzde 10 luk dilimde. Yuzdelik dilimler cok yukselmis. Puan olarak bakildiginda yasadigimiz sehirdeki fen lisesi icin yeterli ancak yuzdelik dilimler onemli. O yuzden bilemiyorum. Yerlestirmeler yapildiginda durumu buradan yazarim.
Cute ilgin icin tesekkurler. Ogl7m yuzde 10 luk dilimde. Yuzdelik dilimler cok yukselmis. Puan olarak bakildiginda yasadigimiz sehirdeki fen lisesi icin yeterli ancak yuzdelik dilimler onemli. O yuzden bilemiyorum. Yerlestirmeler yapildiginda durumu buradan yazarim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?